Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено 15 позачергову сесію Стрижавської селищної ради

Дата: 11.06.2021 18:55
Кількість переглядів: 631

Фото без опису11 червня під керівництвом селищного голови Михайла Демченка відбулася засідання 15 позачергової сесії Стрижавської селищної ради. На порядок денний було винесено 34 питання.

Депутати затвердили  Порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів. Ухвалили рішення про здійснення контролю за використанням та охороною земельна території Стрижавської територіальної громади.

Затвердили передавальні акти Дорожненської,  Лаврівської, Мізяківсько-Хутірської, Сосонської  Пеньківської сільських рад. Прийняли рішення про внесення в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно відомостей про право власності на земельні ділянки.

Розглянули ряд земельних питань, які стосуються жителів нашої громади. Також прийняли рішення про розроблення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування в смт Стрижавка; будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в смт Стрижавка.

Детальніше можете ознайомитися з кожним проєктом рішення на офіційному сайті Стрижавської територіальної громади в розділі офіційні документи.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь