Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свідоцтво про здобуття базової середньої освіти отримали 64 учня Стрижавського ліцею №1 (ФОТО)

Дата: 14.06.2021 17:13
Кількість переглядів: 971

Юні і прекрасні, з надією і легким смутком в очах, у гарних сукнях і в стильних костюмах випускники Стрижавської громади розпочали святкувати випускні вечори.

11 червня для 64-х дев’ятикласників КЗ «Ліцей №1 смт Стрижавка» відбувся урочистий випускний вечір.

Зі святом, з успішним закінченням школи та вступом у доросле життя випускників привітали голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради Світлана Томусяк.

«Ось і настав, мабуть, один з найважливіших днів у вашому житті — випускний.  Дорогі дітки звичайно по можливості навчайтеся. В кожного свій шлях, хтось залишиться в школі, а хтось піде навчатися в технікум і це виключно буде ваше сімейне рішення. Я бажаю вам завжди з теплотою згадувати шкільні роки, шкільних друзів і, звичайно ж, вчителів, які дали для вас такий важливий поштовх у життя, вклавши саме цінне і потрібне. Живіть, радійте життю, мрійте і досягайте великих висот, будьте впевнені і ніколи не розчаровуйтесь, гарної та шляхетної вам дороги. Ніколи не забувайте про свій рідній край, не забували де ви народилися та виросли, і не соромтесь того, що ви не з міста»,- наголосив голова територіальної громади Михайло Демченко.

Побажали випускникам життєвих гараздів, щирих людей, віри й наснаги, у серці любові, впевненості в усіх починаннях і рясних Божих благословень.

Багато гарних, напутніх слів та побажань було сказано на адресу випускників від директора школи Галини Комарчук, класних керівників та перших вчителів.

З посмішками на обличчях та сльозами на очах учні подякували своїм батькам і вчителям за всі свої роки шкільної ери. Випускний вечір цьогоріч ще довго озиватиметься щасливими акордом у серцях кожного, хто був присутні на святі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь