Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги жителів, які користувалися житловою субсидією у грошовій безготівковій формі в опалювальний сезон 2020/2021 рр.

Дата: 14.06.2021 10:26
Кількість переглядів: 343

Фото без описуВідповідно до Положення про призначення житлових субсидій затвердженого постановою КМУ від 21 жовтня 1995 р. № 848 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 14 серпня 2019 р. № 807) після закінчення опалювального сезону залишки коштів на рахунку для виплати житлової субсидії, відображені на облікових записах одержувачів житлової субсидії, які утворилися станом на 1 червня, виплачуються одержувачам житлових субсидій АТ “Ощадбанк” шляхом перерахування таких коштів на поточні рахунки зазначених осіб, відкриті в АТ “Ощадбанк” відповідно до підпункту 3 пункту 110 цього Положення, про що АТ “Ощадбанк” інформує одержувачів субсидії шляхом надсилання смс-повідомлення (за наявності інформації про номер мобільного телефону одержувача субсидії) або інформаційного повідомлення через електронні засоби зв’язку (за наявності).

 

За підсумками опалювального сезону суми невикористаних коштів перераховуються з рахунка для виплати житлових субсидій на рахунки одержувачів житлової субсидії в АТ “Ощадбанк”. У разі відсутності відкритого рахунка в АТ “Ощадбанк” рахунок відкривається за зверненням одержувача житлової субсидії до АТ “Ощадбанк”. Відкриття рахунка здійснюється в порядку, визначеному АТ “Ощадбанк”. Залишки коштів, що обліковуються на рахунку для виплати житлової субсидії за обліковими записами одержувачів житлової субсидії станом на 1 червня, за якими не було звернень одержувачів житлової субсидії щодо їх виплати, 20 грудня припиняють обліковуватись АТ “Ощадбанк” за такими обліковими записами одержувачів житлової субсидії та протягом двох робочих днів повертаються на рахунок Мінсоцполітики, відкритий в Казначействі.

 

Враховуючи вищезазначене, рекомендуємо громадянам, які користувалися житловою субсидією у безготівковій формі до 01 грудня 2021 року перевірити наявність актуального (діючого) рахунку в АТ «Ощадбанк» для зарахування сум зекономлених коштів житлової субсидії за опалювальний сезон 2020/2021 рр. 

 

У разі відсутності карткового рахунку, необхідно звернутися до АТ «Ощадбанк» для його відкриття.

Про наявність невикористаних залишків субсидії на оплату житлово-комунальних послуг в травні 2021 року АТ «Ощадбанк» проводив інформування шляхом надсилання смс-повідомлення (за наявності інформації про номер мобільного телефону одержувача субсидії).

Для уточнення наявного залишку зекономленої субсидії можна звернутись до управління праці та соціального захисту населення Вінницької районної державної адміністрації за телефоном  (0432) 61-39-30.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь