Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Випускний бал у дитячому садочку

Дата: 22.06.2021 17:00
Кількість переглядів: 707

Фото без описуВипускний у дитячому садочку - це своєрідний перший рубіж для дошкільнят та їх батьків, адже попереду - нові горизонти і стільки незвіданого та цікавого!

Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.

Гарно й урочисто пройшло прощання з дитячим садком у дошкільному відділенні комунального закладу «Мізяківсько-Хутірський ліцей Вінницького району Вінницької області».

Привітати малечу зі святом завітали заступник Стрижавського селищного голови Світлана Лендя, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради Світлана Томусяк та староста на території населених пунктів  сіл Мізяківські  Хутори, Переорки, Тютюнники Людмила Панасюк.
Вихователі, затамувавши подих, дивились на своїх вихованців із гордістю і сумом. Кожний випуск - це відрізок життя, кожна група- це частинка душі. Усі ці роки вони були для дітей друзями, помічниками, однодумцями, набули в їх очах поваги та авторитету.

Зусиллями педагогічних колективів садочків були організовані цікаві та змістовні святкові заходи, під час яких маленькі випускники показали свої досягнення у виконанні пісень, віршів та танців. Випускні бали пройшли цікаво і весело. Яскравим підтвердженням того є бурхливі емоції всіх його учасників.

Від імені всіх батьків і дітей були сказані слова подяки вихователям і всім працівникам дитячого садка. Яскравим і незабутнім став хвилюючий момент  де в пам'ять про дошкільне дитинство  діти загадавши свої найзаповітніші мрії в небо відпустили кульки.

Пройде час, а в  малят залишаться добрі спогади про їх дошкільне життя, яке вони згадуватимуть через багато років з любов’ю та вдячністю. Ото ж бажаємо випускникам успіху у здобутті знань, а їхнім батькам підтримки та терпіння, щоб батьківське плече завжди було для дітей надійною опорою, та оберегом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь