Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спортивні змагання до Дня Конституції та Дня молоді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Дата: 29.06.2021 16:31
Кількість переглядів: 1110

Фото без описуДень Конституції України - особливе свято яке  наша держава відзначає 28 червня. Це знаковий день для кожного з українців, незалежно від місця їх проживання – у великих мегаполісах чи мальовничих селах, в Україні чи за кордоном. Конституція увійшла у суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

28 червня в Стрижавській територіальній громаді відбулися урочистості  з нагоди Дня Конституції та Дня молоді. Святковий настрій дарували місцеві аматори народного мистецтва.

Селищний голова Михайло Демченко привітав жителів громади зі святом, побажав міцного здоров’я, добробуту і затишку в родинах, мудрості і далекоглядності, успіхів та нових звершень. «Головний ресурс Стрижавської громади - молодь. Вона є об’єднавчою ланкою для сіл і містечок, рушійною силою позитивних перетворень. Важливо лише створити комфортні умови, щоб молоді люди залишались тут, а не шукали стабільності де-інде. Отож бажаю нам усім наснаги в досягненні цієї мети! Нехай майбутнє Стрижавської громади творять енергійні, освічені, креативні лідери з повагою до досвіду старших поколінь» - звернувся до молоді Михайло Іванович.

Після урочистої частини розпочались спортивно-масові заходи – від самого ранку вирували справжні спортивні пристрасті. Всього 16 команд, близько 200 учасників - представники з усієї громади приїхали в селище Стрижавка змагатися у різних видах спорту: дитячого футболу, дитячого настільного тенісу, дорослого волейболу та дорослого футболу.

В турнірі з дитячого футболу взяли участь три команди: «Стрижавка», «Коло-Михайлівка» та «Сосонка», які грали між собою за круговою системою. Золото виборола команда «Стрижавка», срібло дісталося команді «Сосонка», бронзу отримала команда «Коло-Михайлівка».

А також відбувся товариський матч між гравцями населених пунктів Мізяківські Хутори та Стрижавка.

За підсумками турніру з настільного тенісу призерами стали:

  •   1 місце - Ткачук Максим (с. Пеньківка);
  •   1 місце серед дівчат - Ковальчук Тетяна (с. Лаврівка);
  •   2 місце - Шафар Ігор (с. Пеньківка);
  •   3 місце - Ткачук Олексій (с. Пеньківка);
  •   4 місце - Ковальчук Назар (с. Лаврівка);
  •   5 місце - Ковальчук Ярослав (с. Лаврівка).

У турнірі з дорослого футболу участь взяли п'ять команд: «Нива 1» , «Нива 2» смт Стрижавка, «Спортінг» с. Пеньківка, «Нива» смт Стрижавка (ветерани) та футбольна команда «Сосонка».

Призові місця розташувались наступним чином:

  • I місце – ФК «Нива 1» смт Стрижавка»;
  • II місце - ФК «Нива 2» смт Стрижавка»;
  • III місце – ФК «Сосонка».

За результатами змагань з волейболу перше місце посіла команда «Сосонка», друге місце – команда «Спорт-МІКС» смт Стрижавка, третє місце – команда «Пеньківка».

Всіх учасників змагань, Стрижавський селищний голова Михайло Демченко спільно з головою Вінницької районної організації ВФСТ «Колос» Родіоном Юсумбелі нагородили  кубками, медалями та грамотами селищної ради.  Голова територіальної громади Михайло Демченко подякував усім учасникам змагань за те, що активно прийняли участь в спортивних заходах. Наголосив, що і в подальшому будуть організовуватимуться подібні змагання, щоб залучати побільше молоді займатися спортом та проводити вільний час на свіжому повітрі.

Для довідки:

Цьогоріч Україна святкує ювілейний – 25 рік з дня прийняття основоположного документу найвищої юридичної сили. У ніч з 27 на 28 червня 1996 року депутати Верховної Ради від імені Українського народу ухвалили головний документ нашої держави – Конституцію України.  Документ отримав підтримку двох третин депутатського корпусу - 315 народних депутатів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь