Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спортивні змагання до Дня Конституції та Дня молоді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Дата: 29.06.2021 16:31
Кількість переглядів: 1051

Фото без описуДень Конституції України - особливе свято яке  наша держава відзначає 28 червня. Це знаковий день для кожного з українців, незалежно від місця їх проживання – у великих мегаполісах чи мальовничих селах, в Україні чи за кордоном. Конституція увійшла у суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

28 червня в Стрижавській територіальній громаді відбулися урочистості  з нагоди Дня Конституції та Дня молоді. Святковий настрій дарували місцеві аматори народного мистецтва.

Селищний голова Михайло Демченко привітав жителів громади зі святом, побажав міцного здоров’я, добробуту і затишку в родинах, мудрості і далекоглядності, успіхів та нових звершень. «Головний ресурс Стрижавської громади - молодь. Вона є об’єднавчою ланкою для сіл і містечок, рушійною силою позитивних перетворень. Важливо лише створити комфортні умови, щоб молоді люди залишались тут, а не шукали стабільності де-інде. Отож бажаю нам усім наснаги в досягненні цієї мети! Нехай майбутнє Стрижавської громади творять енергійні, освічені, креативні лідери з повагою до досвіду старших поколінь» - звернувся до молоді Михайло Іванович.

Після урочистої частини розпочались спортивно-масові заходи – від самого ранку вирували справжні спортивні пристрасті. Всього 16 команд, близько 200 учасників - представники з усієї громади приїхали в селище Стрижавка змагатися у різних видах спорту: дитячого футболу, дитячого настільного тенісу, дорослого волейболу та дорослого футболу.

В турнірі з дитячого футболу взяли участь три команди: «Стрижавка», «Коло-Михайлівка» та «Сосонка», які грали між собою за круговою системою. Золото виборола команда «Стрижавка», срібло дісталося команді «Сосонка», бронзу отримала команда «Коло-Михайлівка».

А також відбувся товариський матч між гравцями населених пунктів Мізяківські Хутори та Стрижавка.

За підсумками турніру з настільного тенісу призерами стали:

  •   1 місце - Ткачук Максим (с. Пеньківка);
  •   1 місце серед дівчат - Ковальчук Тетяна (с. Лаврівка);
  •   2 місце - Шафар Ігор (с. Пеньківка);
  •   3 місце - Ткачук Олексій (с. Пеньківка);
  •   4 місце - Ковальчук Назар (с. Лаврівка);
  •   5 місце - Ковальчук Ярослав (с. Лаврівка).

У турнірі з дорослого футболу участь взяли п'ять команд: «Нива 1» , «Нива 2» смт Стрижавка, «Спортінг» с. Пеньківка, «Нива» смт Стрижавка (ветерани) та футбольна команда «Сосонка».

Призові місця розташувались наступним чином:

  • I місце – ФК «Нива 1» смт Стрижавка»;
  • II місце - ФК «Нива 2» смт Стрижавка»;
  • III місце – ФК «Сосонка».

За результатами змагань з волейболу перше місце посіла команда «Сосонка», друге місце – команда «Спорт-МІКС» смт Стрижавка, третє місце – команда «Пеньківка».

Всіх учасників змагань, Стрижавський селищний голова Михайло Демченко спільно з головою Вінницької районної організації ВФСТ «Колос» Родіоном Юсумбелі нагородили  кубками, медалями та грамотами селищної ради.  Голова територіальної громади Михайло Демченко подякував усім учасникам змагань за те, що активно прийняли участь в спортивних заходах. Наголосив, що і в подальшому будуть організовуватимуться подібні змагання, щоб залучати побільше молоді займатися спортом та проводити вільний час на свіжому повітрі.

Для довідки:

Цьогоріч Україна святкує ювілейний – 25 рік з дня прийняття основоположного документу найвищої юридичної сили. У ніч з 27 на 28 червня 1996 року депутати Верховної Ради від імені Українського народу ухвалили головний документ нашої держави – Конституцію України.  Документ отримав підтримку двох третин депутатського корпусу - 315 народних депутатів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь