Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Затверджено офіційні символи Стрижавської територіальної громади: логотип, герб і прапор

Дата: 20.07.2021 15:39
Кількість переглядів: 816

Фото без опису19 липня під головуванням селищного голови Михайла Демченка проведено одразу дві сесії: позачергову та чергову. Загалом депутати розглянули 165 рішень.

 

Ухвалили важливе для громади рішення – затвердили офіційні символи Стрижавської територіальної громади. Відтепер громада має свій логотип, герб і прапор. Логотип Стрижавської громади враховує два показники: емоції (теплі кольори, плавні заокруглені форми, асоціації з пташкою (стрижем), колосом чи краплинами) та раціо (три складові знака – це три сильні позиції громади, визначені Стратегією розвитку: агропромисловий сектор, зелений туризм та рекреаційні ресурси, людський потенціал як спільна ознака 13-ти населених пунктів).

Основою герба є геральдичний щит закруглений нижньою частиною у червоному полі золота зубчаста стіна з рустованою брамою, в якій зачинені срібні ворота, над стіною праворуч – срібна стріла вістрям вгору з горизонтальною перемичкою та роздвоєною основою, ліворуч – срібний лапчастий хрест із накладеним щитком, у синьому полі якого срібний півмісяць, ріжками ліворуч.

Прапор Стрижавської  ТГ – це квадратне полотнище,  розділене горизонтально посередині зубчастим діленням на верхню червону та нижню жовту смуги, на червоній смузі – біла стріла вістрям вгору з горизонтальною перемичкою та роздвоєною основою, біля неї – білий лапчастий хрест із гакладеним щитком, у синьому полі якого білий півмісяць, повернутий ріжками до вільного краю.

Протягом кількох місяців представники робочої групи та команда фахівців з брендингу працювали над тим, щоб зробити символіку Стрижавської громади візитівкою, обличчям для перемовин із партнерами, конкуренції з іншими громадами, міжнародних проєктів.

Депутати прийняли рішення про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво мереж вуличного освітлення сіл Стрижавської територіальної громади:

  • Супрунів - вул. Центральна, вул. Зарічна, вул.Жовтнева, вул. Надзгір'я, вул.Приозерна;
  •  с.Мізяківські-Хутори – вул. Яблунева, вул. Вишнева, вул. Гагаріна.

Також затвердили бюджетні, земельні та організаційні питання.

Детальніше можна ознайомитися з кожним проєктом рішення на офіційному сайті Стрижавської територіальної громади в розділі офіційні документи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь