Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Затверджено офіційні символи Стрижавської територіальної громади: логотип, герб і прапор

Дата: 20.07.2021 15:39
Кількість переглядів: 756

Фото без опису19 липня під головуванням селищного голови Михайла Демченка проведено одразу дві сесії: позачергову та чергову. Загалом депутати розглянули 165 рішень.

 

Ухвалили важливе для громади рішення – затвердили офіційні символи Стрижавської територіальної громади. Відтепер громада має свій логотип, герб і прапор. Логотип Стрижавської громади враховує два показники: емоції (теплі кольори, плавні заокруглені форми, асоціації з пташкою (стрижем), колосом чи краплинами) та раціо (три складові знака – це три сильні позиції громади, визначені Стратегією розвитку: агропромисловий сектор, зелений туризм та рекреаційні ресурси, людський потенціал як спільна ознака 13-ти населених пунктів).

Основою герба є геральдичний щит закруглений нижньою частиною у червоному полі золота зубчаста стіна з рустованою брамою, в якій зачинені срібні ворота, над стіною праворуч – срібна стріла вістрям вгору з горизонтальною перемичкою та роздвоєною основою, ліворуч – срібний лапчастий хрест із накладеним щитком, у синьому полі якого срібний півмісяць, ріжками ліворуч.

Прапор Стрижавської  ТГ – це квадратне полотнище,  розділене горизонтально посередині зубчастим діленням на верхню червону та нижню жовту смуги, на червоній смузі – біла стріла вістрям вгору з горизонтальною перемичкою та роздвоєною основою, біля неї – білий лапчастий хрест із гакладеним щитком, у синьому полі якого білий півмісяць, повернутий ріжками до вільного краю.

Протягом кількох місяців представники робочої групи та команда фахівців з брендингу працювали над тим, щоб зробити символіку Стрижавської громади візитівкою, обличчям для перемовин із партнерами, конкуренції з іншими громадами, міжнародних проєктів.

Депутати прийняли рішення про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво мереж вуличного освітлення сіл Стрижавської територіальної громади:

  • Супрунів - вул. Центральна, вул. Зарічна, вул.Жовтнева, вул. Надзгір'я, вул.Приозерна;
  •  с.Мізяківські-Хутори – вул. Яблунева, вул. Вишнева, вул. Гагаріна.

Також затвердили бюджетні, земельні та організаційні питання.

Детальніше можна ознайомитися з кожним проєктом рішення на офіційному сайті Стрижавської територіальної громади в розділі офіційні документи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь