Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Остання субота серпня – День Стрижавської територіальної громади!

Дата: 12.08.2021 16:49
Кількість переглядів: 849

Фото без опису11 серпня під головуванням селищного голови Михайла Демченка проведено 19 позачергову сесію. На порядок денний було винесено 13 питань. 

Депутати ухвалили проект рішення про запровадження Дня Стрижавської територіальної громади, яке відзначатиметься щороку в останню суботу серпня. Цьогоріч місцем проведення урочистих заходів визначили територію смт Стрижавка. На наступні роки територія проведення урочистих заходів визначатиметься виконавчим комітетом Стрижавської селищної ради. Також вирішили провести до Дня Стрижавської територіальної громади 28 серпня 2021 року фестиваль традиційної культури «Стриж Фест». 

Прийняли рішення про надання згоди на безоплатне прийняття майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області у комунальну власність Стрижавської територіальної громади в особі Стрижавської селищної ради транспортних засобів Renault Duster для Стрижавської,  Сосонської та  Мізяківсько-Хутірської амбулаторій.

Затвердили Правила благоустрою; склад конкурсних комісій з проведення конкурсів на посади директорів КЗ «Лаврівска гімназія Вінницького району Вінницької обасті» та КЗ «Мізяківсько-Хутірського ліцею Вінницького району Вінницької області»; проект рішення про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Стрижавської територіальної громади.

Внесли зміни до бюджету Стрижавської селищної територіальної громади на 2021 рік. Також внесли зміни до Програм: розвитку культури та духовного відродження, підвищення якості надання медичних послуг населенню Стрижавської територіальної громади на 2021 рік.

Детальніше можна ознайомитися з кожним проєктом рішення на офіційному сайті Стрижавської територіальної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь