Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Делегація голів територіальних громад Вінниччини переймала досвід молдавських колег

Дата: 17.08.2021 18:57
Кількість переглядів: 787

Фото без описуЦими днями в м. Кошніца, Дубоссарського району відбувся масштабний захід за участі голів територіальних громад Республіки Молдова та України. 

Також в офіційному візиті взяв участь голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко. Він обговорив із колегами перспективи співпраці в рамках підписаної Угоди про свівробітниство.

Ініціаторами круглого столу «Співпраця органів місцевого самоврядування Молдови та України - нові виклики та можливості» виступили Єврорегіон «Дністер» та Конгрес місцевих влад Молдови.

Цей захід дає відлік новому етапу співпраці України та Молдови. Синергія влади, бізнесу та громадських організацій - це запорука розвитку та конструктиву в напрямку євроінтеграції.

Крім того, візити делегацій - це надзвичайна можливість для укріплення дружніх стосунків між державами, та створення нових міждержавних контактів.

Головною метою заходу є підготовка укладення партнерських угод, які відкриють перспективи чотиристороннього партнерства у форматі Україна-Польща-Молдова-Румунія, що дасть широкі можливості для реалізації спільних проектів та обміну досвідом.

Після офіційної зустрічі голови територіальних громад України та Республіки Молдова зустрілись на футбольному полі та зіграли дружній матч. З рахунком 5:3 виграла команда з України. Дякуємо молдавським колегам за теплий прийом та гостинність.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь