Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Делегація голів територіальних громад Вінниччини переймала досвід молдавських колег

Дата: 17.08.2021 18:57
Кількість переглядів: 757

Цими днями в м. Кошніца, Дубоссарського району відбувся масштабний захід за участі голів територіальних громад Республіки Молдова та України. 

Також в офіційному візиті взяв участь голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко. Він обговорив із колегами перспективи співпраці в рамках підписаної Угоди про свівробітниство.

Ініціаторами круглого столу «Співпраця органів місцевого самоврядування Молдови та України - нові виклики та можливості» виступили Єврорегіон «Дністер» та Конгрес місцевих влад Молдови.

Цей захід дає відлік новому етапу співпраці України та Молдови. Синергія влади, бізнесу та громадських організацій - це запорука розвитку та конструктиву в напрямку євроінтеграції.

Крім того, візити делегацій - це надзвичайна можливість для укріплення дружніх стосунків між державами, та створення нових міждержавних контактів.

Головною метою заходу є підготовка укладення партнерських угод, які відкриють перспективи чотиристороннього партнерства у форматі Україна-Польща-Молдова-Румунія, що дасть широкі можливості для реалізації спільних проектів та обміну досвідом.

Після офіційної зустрічі голови територіальних громад України та Республіки Молдова зустрілись на футбольному полі та зіграли дружній матч. З рахунком 5:3 виграла команда з України. Дякуємо молдавським колегам за теплий прийом та гостинність.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь