Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Стрижавській громаді замайоріли прапори!

Дата: 24.08.2021 12:06
Кількість переглядів: 743

Фото без опису23 серпня День Державного Прапора України у Стрижавській територіальній громаді відзначили святковою церемонією на площі біля Стрижавської селищної ради.

Участь в урочистостях взяли голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко, депутати селищної ради, члени виконавчого комітету, старости та мешканці громади.

Почесну місію підняття жовто-блакитного стяга виконав стрижавчанин, учасник АТО - Петро Луценко. Прапор Вінницької області підняв його побратим з Пеньківки - Максим Верстюк. Учасник АТО, переорківчанин Володимир Пальчинський підняв на флагшток прапор Стрижавської територіальної громади. Поряд з цими знаменами розмістився і стяг Європи, його підняв Сергій Кравець, учасник АТО, житель Медвідки.

Для кожної держави прапор - це обличчя країни. Під цим прапором зустрічають іноземних гостей, приймають присягу військовослужбовці, працюють посольства України, його урочисто підіймають у дні слави та перемог наших олімпійців.

Наш прапор – це найдорожчий символ, за який і сьогодні найкращі сини України ведуть боротьбу із ворогом у зоні АТО за свободу та незалежність нашої країни! Це - Символ свободи і волі, віри та сили українського народу.Сьогодні саме під цим прапором наші бійці йдуть у двобій за справедливість, за мир на нашій землі, за чисте небо, за святу правду!

Від усього серця бажаємо, щоб життя українців завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Нехай символ України − Державний прапор − осяює наш шлях та надихає до нових успіхів у добрих справах задля розвитку України! Тож, шануймо наш національний символ! Зі святом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь