Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В селах громади відсвяткували 30-у річницю Незалежності України

Дата: 25.08.2021 18:13
Кількість переглядів: 551

Фото без опису24 серпня 2021 року, Україна відзначила День Незалежності –30-ту річницю ухвалення парламентом Акту проголошення незалежності України.

Цими днями святкування ювілейного для України Дня Незалежності відбувалось у селах Мізяківські Хутори та Пеньківка.

На святкування завітали голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко, його заступник Світлана Лендя, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Олеся Марцинюк, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму Світлана Томусяк, староста на території населених пунктів  сіл Мізяківські  Хутори, Переорки, Тютюнники - Людмила Панасюк  та староста на території населених пунктів сіл Пеньківка, Підлісне, Бруслинівка, Супрунів - Ірина Лісова.

«Незалежна Україна починається у кожному з нас: в родинах, колективах, селах і містечках. У щоденній праці, свідомому ставленні до довкілля, повазі до історії і культури. Дорогі земляки, нехай любов до України зміцнює наш дух і додає сил у досягненні поставлених цілей. Хай славне минуле нашого краю буде надійним фундаментом для нових звершень. Бажаю, щоб в нашому спільному домі, нашій Україні, нарешті оселився мир, панували злагода, стабільність і спокій. Щоб нам вистачило сил, віри, наснаги та енергії примножити могутність і забезпечити розвиток нашій державі! Говорімо рідною мовою, плекаймо свої традиції, цінуймо незалежність!», - зазначив голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко.

Урочистості продовжилися святковим концертом на якому народними піснями, запальними хореографічними постановками, інструментальними номерами та жартами створювали гарний святковий настрій місцеві аматорські творчі колективи громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь