Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стрижавська «Нива» володар Супер Кубку Вінницького району з футболу

Дата: 03.09.2021 14:09
Кількість переглядів: 1178

Нещодавно на стадіоні с. Малі Крушлинці відбувся матч за Суперкубок Вінницького району, який ознаменував початок нового футбольного сезону. Між собою зустрічались команди: переможець Чемпіонату – «Патріот» (Агрономічне) та володар Кубку «Нива» (Стрижавка).
На спортивний захід завітали голова Стрижавської ТГ Михайло Демченко, голова Агрономічної ТГ Сергій Сітарський, заступник голови Вінницької райдержадміністрації Юлія Олійник, почесний Президент футбольного клубу «Нива» Валерій Коровій, голова районної федерації футболу Олександр Мельник, голова районної організації ВФСТ «Колос» АПК України Роман Юсумбелі.

Гра розпочалась за переваги команди з Агрономічного, яка дуже швидко відкрила рахунок зусиллями Татарчука, що у дотик переправив м'яч з меж штрафного майданчика після передачі партнера.
Але дуже швидко "Нива" не тільки відіграється, а й виходить уперед у рахунку. Спочатку подача від Сабатовського на Драгана стає результативною, а за кілька миттєвостей вже Андрій робить результативне закидання у штрафний майданчик з ауту на голову Білоконя.
Наступний момент виник біля воріт стрижавчан. Ковтун чудово пройшов флангом та після боротьби з Чернишем опинився на газоні. Головний арбітр спочатку вказав та пенальті, але після консультацій зі своїм помічником його скасовував.
Після певного затишшя на полі команди активізувались наприкінці тайму. Саме тоді рахунок у зустрічі знову змінився. Сусол скористався помилкою захисників та перехопивши м'яч покотив його у вільний кут воріт суперників. За рахунку 3:1 на користь "Ниви" команди пішли на перерву.
Другий тайм стрижавчани розпочали активніше, що призвело до четвертого взяття воріт. Черговий рейд флангом від Сусола завершився точним ударом у площину воріт - 4:1!
Після цього "Патріот" захопив тотальну ініціативу та провів увесь тайм у позиційних атаках. Лише в другій половині тайму почали виникати моменти для взяття воріт, але вони не були реалізовані.
Фінальна крапка у зустрічі була поставлена вже у додатковий час. Контратака від стрижавчан, здавалось була зупинена нечисленними захисниками "Патріоту", але другою хвилею долучився Черниш, який влучним ударом під поперечину встановив кінцеві цифри 5:1 на користь своєї команди!
Вітаємо стрижавську "Ниву" зі здобуттям першого трофею у новому сезоні!
Після завершення гри обидві команди були нагороджені медалями відповідного ґатунку, команда-переможець кубком, а найкращий гравець поєдинку, Андрій Білоконь - пам'ятною статуеткою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь