Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Стрижавці відбувся турнір з міні-футболу серед освітян

Дата: 13.09.2021 16:34
Кількість переглядів: 771

Фото без описуЦими днями розпочалась традиційна щорічна Спартакіада серед працівників освіти Вінницького району. 

11 вересня 2021 року в смт Стрижавка відбувся турнір з міні-футболу, на футбольному полі зустрілись педагоги збірних команд Стрижавської, Вороновицької та Лука-Мелешківської територіальних громад. 

Привітав учасників змагань голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко: «Учитель – це взірець для своїх учнів, тому надзвичайно приємно, що саме ви, вчителі, берете участь в цій спартакіаді. Дякую вам, що пропагуєте здоровий спосіб життя. Саме спорт вчить нас боротися, йти до мети та досягати перемоги. Сьогодні тут немає переможців і переможених, адже головна перемога – це перемога над самим собою. Тому я бажаю вам успіху, наснаги та приємних вражень від участі».

Вдалих стартів та успішних фінішів побажав колегам голова профспілки Вінницького району Михайло П'ятак. А також вручив селищному голові Михайлу Демченку Почесну грамоту за збереження та розвиток спортивної галузі громади та зміцнення спортивних та освітніх закладів територіальної громади.

За результатами змагань призові місця розподілились так:

  • І місце - збірна Стрижавської  ТГ,  (представлена тренерами ДЮСШ "Десна", капітан команди - директор ДЮСШ Заводян А.В.);
  • ІІ місце - збірна Вороновицької ТГ (сформована на базі Тростянецького ліцею, капітан команди - вчитель фізкультури Тростянецького ліцею Лановенко О.А.);
  • ІІІ місце - Лука-Мелешківської ТГ  (збірна на базі Прибузької філії, капітан команди - директор прибузької філії Студілко О.В.) .

Вітаємо переможців та учасників змагань. Не зупиняйтеся на досягнутому, долайте нові вершини, сміливо крокуйте до нових  перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь