Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконавчого комітету Стрижавської селищної ради

Дата: 14.09.2021 17:15
Кількість переглядів: 723

Фото без опису14 вересня 2021 року під головуванням Стрижавського селищного голови Михайла Демченка відбулось засідання виконавчого комітету Стрижавської селищної ради. На порядок денний було винесено 17 питань.

Заслухали начальника відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради Світлану Томусяк, яка поінформувала про готовність закладів освіти громади до нового  2021 – 2022 навчального року. Зазначила, що в закладах освіти проводиться поточний ремонт харчоблоків, зокрема, в ліцеях смт Стрижавка - №1 та №2,  Мізяківсько-хутірському ліцеї та Пеньківському ліцеї. Також розглянули і ухвалили проект рішення «Про затвердження мережі закладів освіти на 2021-2022 навчальний рік».

Членами виконавчого комітету схвалено проєкт рішення про внесення змін до бюджету Стрижавської селищної територіальної громади на 2021 рік. Також схвалили проєкт Програми соціального захисту сімей з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах, та дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування Стрижавської селищної територіальної громади на 2021 рік, у новій редакції та проєкт Програми з питань реалізації державної сімейної, дитячої та гендерної політики на 2021 рік, у новій редакції.

До переліку доріг комунальної власності Стрижавської територіальної громади для проведення поточних ремонтів внесли дві вулиці - Нову та Приміську смт Стрижавка.

В рамках засідання ухвалено низку рішень, що стосувались захисту прав дітей, майнових питань, поштових адрес та відзначення ювілярів .

Члени виконкому схвалили усі проєкти рішень, які були винесені на порядок денний.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь