Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довгожитель села Сосонка відзначив 90-річний ювілей

Дата: 15.09.2021 17:38
Кількість переглядів: 1061

Зовсім небагато на нашій землі проживає людей, які зберігають у пам’яті ланцюжок подій цілої епохи та можуть поділитись цими спогадами не тільки зі своїми ровесниками, а й передати їх наступним поколінням. Саме таким є корінний житель села Сосонка - ТУРЧИК Дмитро Филимонович, який сьогодні, 15 вересня зустрів свою 90-у осінь.

У цей день його щиро вітали рідні та близькі люди, а також голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко, начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення Ольга Тютюнник та староста на території населеного пункту Сосонка Микола Демченко. Побажали ювіляру щастя, родинного затишку, душевного спокою, міцного здоров’я, сили духу, пошани від людей, і в такому ж родинному затишку відсвяткувати ще й 100-річний ювілей.

Дмитро Филимонович пройшов славний трудовий шлях, все своє життя він присвятив роботі на залізничних шляхах, де працював колійним обхідником. Ювіляр проживає з дружиною, з якою виростили та виховали трьох дітей – двоє доньок та сина, тішаться шістьма онуками та п’ятьма правнуками.

Низький уклін Вам, шановний Дмитре Филимоновичу, бажаємо, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не припинялися, а близькі люди тішили своєю турботою та увагою. Нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, сімейного вам затишку та довголіття! З ювілеєм!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь