Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Стрижавці відкрито новий зал спортивного клубу «WUWEI TEAM ACADEMY»

Дата: 21.09.2021 15:52
Кількість переглядів: 2767

Фото без опису18 вересня відбулася визначна подія для вихованців та тренерів спортивної школи «У-ВЕЙ» - відкриття нового залу спортивного клубу «WUWEI TEAM ACADEMY» в смт Стрижавка. 

Привітати юних спортсменів і їхніх тренерів завітали голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко, Настоятель Покровської Церкви, Отець Дорофей, депутат Стрижавської селищної ради Валерій Беспалько та батьки.

Настоятель Покровської Церкви, Отець Дорофей освятив стіни святою водою, і тим самим дав своє благословення на проведення тренувального процесу.

У своєму вітальному слові Михайло Демченко привітав усіх з відкриттям нового спортивного залу. «Спорт відіграє невід’ємну роль у житті кожного з нас. У Стрижавській громаді є дитячо-спортивна школа «Десна», де дітки  мають можливість відвідувати різні секції. Впевнений, що всі ви, хто пов’язав своє життя зі спортом, - зробили дуже правильний вибір і зробили дуже правильний крок.  Я хочу вам всім побажати, щоб ви перемагали, бажали перемоги і постійно йшли до перемоги. Успіхів вам, добра, здоров’я. Дякую усій команді тренерів, які виховують та загартовують у доросле життя молоде покоління», - зазначив Михайло Демченко.

Президент ГО ФОСК «У-ВЕЙ» Святослав Бабенко вручив голові територіальної громади Михайлу Демченку подяку за всебічну підтримку спортивного клубу. 

Спортивний клуб «У-ВЕЙ» - це клуб, який поєднує у собі сучасні методи тренувань і ефективний підхід завдяки сильному та цілеспрямованому колективу. Головний девіз кожного тренера та вихованця, який займається в стінах клубу - «Створи свою історію разом з спортивним клубом У-Вей, адже У-ВЕЙ – це бренд з багаторічною історією, філософією та своєю культурою».

Тренування в Громадській організації федерації оздоровчих та спортивних клубів «У-ВЕЙ» проводить команда професіоналів, майстри спорту, чемпіони України та міжнародних змагань, а саме : головний тренер Олександр Бей; тренер з ушу і кік боксингу Дмитро Причепа; тренер з кік боксинку, муа тай та тай-бо Володимир Гаврилюк; тренер з МММ Денис Заведія; тренер з базової фізичної підготовки Павло Реверчук; тренер з ушу-саньда Михайло Гунько; тренер з муай тай Василь Сорокін; тренер з фітнесу та стрейченгу Олександра Вікулова.

Головною метою організації - є виховання здорової нації ,популяризації спорту в громаді та за її межами, досягнення найвищих спортивних результатів на місцевому та міжнародному рівнях. 

На даний час у ГО ФОСК «У-ВЕЙ» займається близько 140 спортсменів різного віку від 4 до 45 років, у трьох філіях : Стрижавська територіальна грмада, с. Десна, с. Янів за такими напрямками : Ушу- Саньда, Тайландський Бокс ( муай тай), МММ ( змішані бойові єдиноборства) , кікбоксинг, крос фіт, тай бо, фітнес, пілатес, стрейчінг, цигун. 

Спортсмени клубу «У-ВЕЙ» неодноразово ставали чемпіонами та призерами Всеукраїнських та Міжнародних змагань з Ушу-саньда, кік боксингу, таїландського боксу, рукопашного бою, карате, МММ та універсального бою. 

З 6 по 12 вересня бійці спортивного клубу «У-ВЕЙ» представляли збірну України на чемпіонаті Європи з Ушу у місті Батумі (Грузія), на яких здобули: 7 золотих, 2 срібних та 2 бронзові медалі в скарбничку збірної команди України.

І саме такі високі результати вони здобули завдяки сумлінній праці їх тренерів, які готували своїх вихованців до даного Чемпіонату. Голова  ГО ФОСК «У-ВЕЙ» Святослав Бабенко вручив грошову винагороду тренерам та спортсменам, які прославили нашу країну та безпосередньо Стрижавську територіальну громаду на міжнародній арені.

Вперше на відкритті нового залу залунала прем’єра пісні - гімну команди «У-ВЕЙ», автором слів якої є - Олександр Бей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь