Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

Дата: 01.11.2021 16:48
Кількість переглядів: 472

Стрижавська селищна рада повідомляє, що на підставі розпорядження голови Вінницької районної державної адміністрації 239 від 17.09.2020р. «Про надання дозволу на розроблення детального плану території товариству з обмеженою відповідальністю «ПКМ 2020» на території Стрижавської селищної ради за межами населеного пункту» проектною організацією ТОВ «ВІНЕКС» розробляється та подається на громадське обговорення детальний план території для розміщення багатопаливної автозаправної станції з пунктом сервісного обслуговування на ділянці з кадастровим номером: 0520655900:07:011:0010, площею 0,6500 га розташованої на території Стрижавської територіальної громади за межами населеного пункту смт Стрижавка Вінницького району Вінницької області.

 

Всім зацікавленим особам, протягом місяця з дня публікації повідомлення, пропонується надати в письмовому вигляді відповідні пропозиції та рекомендації для врахування їх при розробці вказаного детального плану території.

 

До складу містобудівної документації входить пояснювальна записка та графічні матеріали. Звіт про стратегічну екологічну оцінку, по якому проводились громадські обговорення та на даний час є письмові зауваження по яких необхідно проводити громадські слухання по детальному плану.

Замовником проекту детального плану території є Вінницька районна державна адміністрація, розробником  ТОВ «ВІНЕКС».

 

Ознайомитись з матеріалами детального плану території можна на сайті Стрижавської селищної ради за електронною адресою: та у приміщенні Стрижавської селищної ради за адресою: Вінницький р-н, смт. Стрижавка, вул. 40-річчя Перемоги, 7, тел.: 58-52-96 (в робочі дні тижня з 9:00 до 17:00 год).

 

Відповідальна особа за розгляд пропозицій громадськості до детального плану території начальник відділу містобудування та архітектури Стрижавської селищної ради, головний архітектор Рудий В.С.

 

Пропозиції до проекту детального плану території для їх розгляду і узагальнення подаються письмово до Стрижавської селищної ради за адресою: смт. Стрижавка, вул. 40-річчя Перемоги, 7 тел. 58-52-96.

Громадські слухання щодо врахування громадських інтересів у проекті детального плану території та звіту СЕО, відбудуться 01 грудня 2021 року о 11 год. в приміщенні Стрижавської селищної ради вул. 40-річчя Перемоги 7.

Довідка про консультації

ГП-1

ГП-3

ПЗ АЗС

Звіт СЕО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь