Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Комісія ТЕБ та НС встановила у Стрижавській ТГ «червоний» рівень епіднебезпеки поширення COVID-19

Дата: 17.11.2021 13:52
Кількість переглядів: 375

Фото без опису17 листопада 2021 року під головуванням  селищного голови, голови селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Михайла Демченко відбулось позачергове засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На засіданні розглядали питання про запровадження «ЧЕРВОНОГО» рівня епідеміологічної небезпеки на території Стрижавської територіальної громади.

Члени комісії заслухали директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Стрижавської територіальної громади» Стрижавської селищної ради Інну Шевчук. Повідомила, що на території територіальної громади відбувся ріст рівня захворюваності на гостру респіраторну хворобу, хворобу COVID-19. Станом на 17.11.2021р. за тиждень виявлено 53 нових випадки Covid-19 (з них 6 дітей), на амбулаторному лікуванні перебувало 84 пацієнти (з них 8 дітей). 
    
Члени комісії вирішили:
Взяти до відома, що усі адміністративні території Стрижавської територіальної   громади віднесено до «ЧЕРВОНОГО» рівня епідемічної небезпеки з 00 год. 00 хв. 18 листопада 2021 року та будуть запроваджені обмеження у відповідності до пункту 35 постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2» (із змінами), які передбачені для «ЧЕРВОНОГО» рівня епідемічної небезпеки.

Обговорили порядок діяльності підприємств, установ, організацій, суб’єктів господарювання на території громади в умовах «червоного» рівня епідемічної небезпеки та прийняли відповідні рішення.

В роботі «Центру надання адміністративних послуг» апарату селищної ради забезпечити:
•    щоденний температурний скринінг працівників та відвідувачів ЦНАП.
•    щоденні наскрізні провітрювання з 12.00 год. до 12.30 год. та з 15.00 год. до 15.30 год., із дезінфікуванням робочих поверхонь.
•    контрольоване одночасне перебування відвідувачів в приміщенні ЦНАПу:
•    в зоні очікування одночасне перебування відвідувачів - не більше 2 людей.
•    в зоні прийому одночасне перебування відвідувачів – не більше 6 людей.

КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Стрижавської територіальної громади» селищної ради забезпечити:
•    Максимальне залучення працівників, які надають первинну медичну допомогу, до вакцинації громадян проти COVID-19, насамперед осіб, які знаходяться в групі ризику щодо розвитку ускладнень та осіб старше 60 років.
•    Роботу усіх пунктів щеплень у вихідні дні та виконання ними щоденного плану вакцинації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь