Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працівників Стрижавської громади привітали з новорічними святами

Дата: 31.12.2021 14:15
Кількість переглядів: 819

Фото без описуАматорські народні колективи комунальної установи «Центр культури та дозвілля Стрижавської селищної ради» прийшли привітати з прийдешніми новорічно-різдвяними святами працівників Стрижавської селищної ради.

Веселі новорічні та різдвяні пісні у виконанні творчих колективів зігріли теплом та радістю всіх присутніх та подарували святковий настрій.

На завершення голова територіальної громади Михайло Демченко подякував артистам за чудовий концерт та привітав всіх з прийдешніми святами.

У своєму вітальному слові Михайло Іванович зазначив: «Дорогі колеги! Вітаю всіх вас з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим. Наші артисти  є найкращим. Вони вміють завжди створити святкову атмосферу. Дякуємо за гарне вітання. Бажаю усім міцного здоров’я, добра, достатку, злагоди, здійснення усіх задумів і нехай Господь Бог вас оберігає. Саме під час новорічних свят, ми дорослі на мить, занурюємось в дитинство і віримо новорічні дива. Тому, шановні, нехай у ваших серця завжди живе віра, надія і  любов».

Подякувавши за чудові вітання, колядникам вручили гостинці.

Усіх працівників апарату селищної ради, структурних підрозділів, комунальних закладів, установ, організацій, поштових відділень привітали новорічними подарунками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь