Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Кожен маленький житель громади отримав новорічний подарунок

Дата: 04.01.2022 17:19
Кількість переглядів: 507

Фото без описуНоворічні та різдвяні свята - особливі моменти в житті кожної людини, а особливо для дітей. В ці дні малеча очікує на незвичайні сюрпризи і з нетерпінням готується до святкових заходів. Отож, напередодні новорічних свят, у дошкільних навчальних закладах відбулись новорічні ранки,  під час яких діти мали чудову нагоду разом з казковими героями,  Дідусем Морозом та Снігуронькою здійснити незвичайну подорож.

В Стрижавській територіальній громаді наразі зростають понад 4,5 тисячі маленьких громадян.

Під час проведення новорічних ранків привітати дітлахів громади з Новим роком та Різдвом Христовим завітав голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко. 

«Для кожного Новий рік - це свято добра та надії, а для дітей це особлива подія - це очікування дива та казки. Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Малечі бажаю нових здобутків та звершень у прийдешньому році. Дякую дітям за неймовірні емоції та чудові костюми. Ви надихаєте робити добрі справи. Бажаю вам щасливого Нового року», - сказав у своєму вітальному слові Михайло Демченко.

Новорічні свята принесли дітям позитивні емоції, радість від несподіванок, сюрпризів та довгоочікувані подарунки. Діти танцювали, співали, грали ігри, жартували, розповідали вірші, зустрічалися з казковими героями. 

Дякуємо педагогічним колективам, батькам, а особливо дітям за чудову організацію свят, за професійний підхід до справи, за неповторні театралізовані постановки.

Вітаємо всіх з Новим роком! Будьте здорові і успішні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь