Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З новорічно-різдвяними святами привітали вихованців Стрижавського інтернату

Дата: 06.01.2022 12:00
Кількість переглядів: 427

Фото без описуВ пору новорічних та різдвяних свят усі діти з нетерпінням очікують що ось-ось трапиться диво і здійсняться найзаповітніші мрії, виконаються новорічні бажання. Але саме головне для них - це, звичайно ж, незабутнє свято! Наше завдання полягає у тому, аби дати можливість повірити у казку та порадувати приємним подарунком кожну дитину.

У Стрижавському дитячому будинку-інтернат для дітей з вадами розумового розвитку виховується 139 осіб, з них 14 дітей.

З новорічними привітаннями та подарунками до дитячого будинку – інтернат завітали голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко, начальник служби у справах дітей Стрижавської селищної ради Наталія Войтюк, начальник КУ «Центр розвитку культури та дозвілля» Стрижавської селищної ради Альона Романенко.

Голова громади побажав дітлахам міцного здоров’я, успіхів у навчанні та завжди залишатися сповненими віри у щасливе майбутнє. Подякував керівнику закладу Василю Ліцькому за те, що він піклується про дітей, адже їм як нікому потрібна любов та турбота ближнього.

 «Нехай казковий настрій новорічних та різдвяних свят панує серед вас упродовж усього наступного року й дарує радість, благополуччя, затишок і щасливі посмішки», - зазначив у вітальному слові Михайло Іванович.

Після привітань новорічний настрій дарував жіночий аматорський вокальний ансамбль «Зорепад» Мізяківсько-Хутірської філії  КУ «Центр розвитку культури та дозвілля» Стрижавської селищної ради (керівник Руслана Корчова).

Вихованці дуже зраділи творчому колективу, адже для них найкращий подарунок це виступи артистів. Посмішки, вдячність та радість на обличчях дітей – це те, заради чого варто жити та проводити якомога більше подібних візитів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь