Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довгожительку села Сосонка привітали з 90-річним ювілеєм

Дата: 12.01.2022 17:46
Кількість переглядів: 538

8 січня 2022 року свій славний 90-річний ювілей відзначила поважна та знана жителька села Сосонка – БУЗДИГАН Євдокія Романівна.

З квітами, подарунками і теплими привітаннями до неї завітали голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко, начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення Стрижавської селищної ради Ольга Тютюнник, староста Сосонського старостинського округу Микола Демченко.

Почесні гості щиро віншували довгожительку подарунками та бажали їй міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку та тепла, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від чималої родини й ще довгих років життя.

Окрім приємних та гарних слів, за багаторічну плідну самовіддану працю, вагомий особистий внесок у розвиток громади,  виховання молоді на трудових традиціях українського народу, активну життєву позицію та з нагоди 90-річчя від Дня народження очільник громади Михайло Демченко вручив Євдокії Романівні почесну грамоту селищної ради та грошову винагороду.

Народилася Євдокія Романівна в селі Сосонка. На долю ювілярки випало чимало важких випробувань: роки голодомору, війна та повоєнна відбудова. В дев’ять років носила в ліс їжу для партизанів аби пришвидшити велику перемогу. З 14 років працювала в огородній бригаді села Сосонка, в 16 років працювала на будівництві південно-західної залізниці міста Вінниця. З 20 років працювала дояркою в місцевому колгоспі. Після декретної відпустки повернулась працювати в огородній бригаді рідного села.

За сумлінну працю та професіоналізм нагороджена Орденом Трудової Слави. Незважаючи на такий поважний вік, ювілярка зберегла ясність пам’яті та мудрість, завжди усміхнена і привітна, вражає своєю щирістю, добротою та життєрадісністю.

Євдокія Романівна разом з чоловіком виховали трьох дітей: два сина та доньку. Сьогодні ювілярка радіє життю і дарує свою любов дітям, п’ятьом онукам та  чотирьом правнукам.

Старший син Василь Миколайович дитячий тренер з баскетболу та волейболу КЗ «ДЮСШ» Стрижавської селищної ради, молодший син Михайло Миколайович працював дитячим футбольним тренером, дочка Тетяна Миколаївна працює завідувачкою бібліотеки-філії КЗ "Центр розвитку культури та дозвілля" Стрижавської селищної ради, депутат чотирьох скликань та голова ГО «Перспективи Сосонки».

Хочеться побажати, щоб Господь дарував ювілярці міцне здоров’я, аби в родинному колі з усмішкою, наснагою та оптимізмом зустріти ще не один день народження.

Дружна родина – це найцінніше багатство ювілярки. Тож, можливо, саме в щирості та любові до найрідніших людей і криється секрет її довголіття.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь