Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Михайло Демченко привітав архімандрита Дорофея та прихожан Свято-Покровського храму з Водохрещем

Дата: 20.01.2022 18:22
Кількість переглядів: 223

Фото без опису19 січня віряни святкують Хрещення Господнє - третє велике свято різдвяно-новорічного циклу, яке в народі має назву Йордан, або Водохреща. Православні та греко-католицькі християни відзначають його 19 січня, тому воно збігається зі святом Богоявлення. Цього дня у храмах Стрижавської громади відбулись урочисті богослужіння. 

На святкове богослужіння Свято-Покровського храму смт Стрижавка завітав голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко. Він привітав з днем народження благочинного Вінницького району архімандрита Дорофея та прихожан Свято-Покровського храму з Водохрещем.

У своєму вітальному слові Михайло Іванович сказав: «Вітаю Вас, отець Дорофей, з ювілеєм! Земний уклін за Вашу невтомну працю, повагу, щире й добре серце, за велику любов яку ви випромінюєте. Нехай Господь та Пречиста Діва Марія завжди оберігають Вас від усіх негараздів і дарують Вам здоров’я тілесне і міцність духовну, благодать та довголіття, душевний спокій. Успіхів у Вашій самовідданій і великодушній праці». Усім жителям громади побажав здоров’я та благополуччя, фізичної та духовної сили на увесь рік.

За утвердження християнських традицій, відродження духовних цінностей українського народу та з нагоди 50-річчя від Дня народження Благочинного храмів Вінницького району, архімандрита Дорофея було нагороджено Почесною грамотою Стрижавської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь