Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звертаємося до усіх небайдужих жителів громади проявити милосердя та долучитися до суспільно-важливого благодійного проєкту!

Дата: 09.02.2022 11:53
Кількість переглядів: 617

Фото без описуВ Україні у січні 2006 року був створений Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця», засновники якого (молоді люди) поставили перед собою метупорятунок життя і здоровя дітей та повернення довіри громадськості до благодійних організацій шляхом провадження діяльності за принципами прозорості, простоти, всестороннього контролю і публічного звітування.

    Акція, що полягає у суспільному зборі коштів для закупівлі медичного обладнання, проводитися щорічно, весною, з тією різницею, що кожного року з галузей дитячої медицини вибирається нова тема. Сам збір коштів проводитися волонтерами, які обовязково мають спеціально виготовлені скриньки для збору грошей (з визначеними захисними елементами) та бейджі-ідентифікатори (з особистою фотографією, підбиті печаткою Фонду, та таким самим порядковим номером, що й на скриньці) з символікою Фонду, що запобігає шахрайству. Волонтери наклеюють кожному, хто кидає кошти до скриньки, яскраве сердечко - наклейку з символічним смайликом Фонду і до кінця дня всі бачитимуть, як багато людей встигли приєднатись до Акції, щоб подарувати допомогу діткам.

Для більшої прозорості та розвитку довіри, кошти, котрі збирають в скриньки волонтери, підраховують банківські працівники і одразу переводять їх на рахунок Фонду (для цього у день Акції в містах - обласних центрах для волонтерів відчинені відділення цього банку). Загальна сума зібраних коштів на цьому рахунку широко висвітлюється у ЗМІ та доступна на сайті Фонду.

Представники ВБФСерце до Серцяпублічно заявляють, що вся сума витрачається виключно на реалізацію Програми, не зважаючи на те, що закон дозволяє благодійним фондам витрачати певний відсоток, зібраних ними коштів на свої потреби. Це означає, що не взято жодної копійки із зібраних під час Акції грошей для покриття витрат, які не стосуються затвердженої Програми. За словами молодих ентузіастів, це зроблено спеціально, щоб кожен, хто віддає свої, хай навіть невеликі, гроші на допомогу дітям був впевнений, що вони докладно до копієчки підуть саме для реалізації заявленої мети. Закуплене медичне обладнання позначається штрих - кодами і передається дитячим лікувальним закладам у безоплатне користування з головною умовою, що всі діти обслуговуватимуться на ньому безкоштовно.

Перелік усього обладнання та адреси дитячих лікувальних закладів, в яких знаходиться обладнання є доступнішим широкому загалу на сайті Фонду та у ЗМІ. А в самих лікарнях громадяни легко можуть ідентифікувати обладнання закуплене Фондом за яскравими наклейками - логотипами і, відповідно, вимагати безкоштовного обслуговування для своїх дітей.

Із 1 квітня по 31 червня 2022 року в Україні триватиме 17-та Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» (www.sercedoserca.com.ua) під гаслом «Почуй світ!». Кошти збиратимуть для придбання діагностичного медичного обладнання для дітей з вадами слуху для дитячих лікарень України.

Акція проходитиме в адаптивному режимі до змін стану захворюваності в територіальних громадах та з урахуванням карантинних обмежень пов’язаних з короновірусною інфекцією.

 

Реквізити для перерахування благодійних внесків:

  1. АТ КБ «ПРИВАТБАНК»  :

IBAN UA 17  305299  0000026008043604327, ЄДРПОУ 34354227, призначення платежу: Для Вінницької області( Стрижавська територіальна громада). Благодійний внесок на придбання медичного обладнання.

  1. АТ «Кредобанк» :

IBAN UA  39  325365  0000002600501306399, ЄДРПОУ 34354227, призначення платежу: Для Вінницької області( Стрижавська територіальна громада).  Благодійний внесок на придбання медичного обладнання.

Або безпосередньо на сайті Ви можете зробити благодійний внесок он-лайн https://sercedoserca.com.ua

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь