Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Михайло Демченко взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Єднання

Дата: 16.02.2022 12:04
Кількість переглядів: 433

Фото без описуСьогодні, 16 лютого, оголошено День Єднання. В Україні та Вінниці зокрема люди збираються разом, щоб показати світу свою згуртованість, що українська нація сильна і монолітна. У Вінниці на Замковій горі під Гімн України підняли найбільший Прапор в області. Прозвучала молитва за Україну.

На заході були присутні міський голова Сергій Моргунов, голова Вінницької ОДА Сергій Борзов та голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий, а також представники громад з усього регіону.

«Якщо розглядати восьмирічну історію всіх тих подій, які відбуваються в Україні, то саме український народ і українська армія проявили згуртованість і єдність. Перед зовнішньою загрозою нападу з боку Росії ми всі повинні згуртуватися, і зробити це для того, щоб зберегти державу, захистити кордони. Саме головне - ми продемонструємо нашим закордонним партнерам, що ми згуртовані як ніколи заради збереження територіальної цілісності і незалежності України», – каже очільник вінницької громади Сергій Моргунов.

Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов зазначив, що найголовніше зараз – консолідувати суспільство. «Ми маємо єднатися навколо України, навколо загрози. Ми маємо єднатись навколо наших військових, наших прагнень бути вільними, незалежними, і щоб наші наступні покоління жили у незалежній і процвітаючій Україні», – говорить Сергій Борзов.

А голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий наголосив на тому, що у цей непростий час для країни українці мають бути впевненими і рішучими. «Сьогоднішній прояв бажання людей бути згуртованими і єдиними – це сигнал для усіх політиків, що люди готові, що треба об’єднатись і бути згуртованими політиками», – вважає Вячеслав Соколовий.

За матеріалами сайту Вінницької міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь