Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Стрижавській громаді створюють матеріальний резерв

Дата: 25.03.2022 16:07
Кількість переглядів: 358

Фото без опису24 березня під головуванням голови Стрижавської територіальної громади Михайла Демченка проведено одразу дві сесії: позачергову та чергову. Загалом депутати розглянули 154 рішення.

Депутати підтримали рішення про публічні закупівлі товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану.

Визначили перелік будівель (приміщень) комунальних закладів, установ та підприємств Стрижавської селищної ради для розміщення тимчасово переміщених осіб, що постраждали внаслідок агресії Російської Федерації в межах Стрижавської селищної ради, на безоплатній основі.

Затвердили рішення про уповноважену особу з видачі довідок внутрішньо переміщених осіб на період дії воєнного стану. Звернутися за довідкою можна до начальника відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення селищної ради Ольги Тютюнник.

Проголосували про внесення змін до Переліку будівель (споруд) придатних для розміщення населення, яке підлягає евакуації в особливий період у разі проведення бойових дій. Це КЗ   «Ліцей №1» та «Ліцей №2»смт Стрижавка, КЗ «Мізяківсько-Хутірський ліцей», КЗ «Сосонський ліцей».

Також прийняли рішення про створення матеріального резерву для здійснення заходів, спрямованих на запобігання і ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій, у тому числі в умовах воєнного стану, на території Стрижавської територіальної громади. Матеріальний резерв важливий для формування запасів продуктів першої необхідності та забезпечення продовольчої безпеки та місцевого матеріального резерву матеріально-технічних засобів.

 «Дякую усім небайдужим жителям громади, депутатам, підприємцям які у цей важкий період  допомагають підтримувати військових та біженців. Ми співпрацюємо з благодійним фондом «Подільська громада», Вінницькою міською радою, Вінницькою обласною військовою адміністрацією. Об’єднавшись ми зібрали не одну тонну гуманітарної допомоги  тим, хто зараз опинився в «гарячих» точках.  Кожен і кожна з вас запропонував свою допомогу: хтось коштами, пальним, перевезеннями, збором гуманітарної допомоги тощо.

Наразі нас чекає посівна кампанія, нам потрібно максимально засіяти поля, щоб мати хліб та можливість реалізовувати всі виклики в громаді, які нас чекають попереду. Сьогодні ми отримуємо гуманітарну допомогу з Німеччини – продукти харчування, засоби особистої гігієни, одяг, медикаменти, які ми будемо роздавати переселенцям, нашим жителям громади, які цього потребують та відправляти на схід України.

Продовжуємо працювати! Разом до перемоги! Все буде Україна!», - сказав селищний голова Михайло Демченко.

Основна частина розглянутих питань – це земельні, які безпосередньо стосуються жителів громади.

Усі питання порядку денного були ухвалені депутатами селищної ради. Детальніше можна ознайомитися з кожним проєктом рішення на офіційному сайті Стрижавської територіальної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь