Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зчитувачі ID-карток вже у Стрижавському ЦНАПі

Дата: 12.04.2022 16:53
Кількість переглядів: 433

11 квітня регіональний координатор  Програми EGAP та Міжнародної благодійної організації «Фонд Східна Європа» Дарія Радзіковська передала працівникам Центру надання адміністративних послуг Стрижавської селищної ради зчитувачі ID-паспортів. 

Відтепер  робочі місця адміністраторів буде обладнано сучасними карт-рідерами, які призначені для зчитування інформації з паспорта громадянина України у вигляді ID-картки та біометричного закордонного паспорта.

Варто зазначити, що на безконтактний чіп у паспорті громадянина України записуються наступні дані: назва держави, назва документу, прізвище, ім'я та по батькові особи, стать, громадянство, дата народження, унікальний номер запису в Демографічному реєстрі, номер та дата видачі документа, дата закінчення терміну дії документа, уповноважений орган, що видав документ (код органу), місце народження та проживання особи, оцифроване зображення обличчя та оцифрований підпис громадянина.

Керівниця ЦНАПу Ольга Скорбач зазначила: "Щоденно для отримання довідки внутрішньо переміщених осіб до ЦНАПу звертаються громадяни, які були змушені покинути свій дім, рятуючись від російських бомб та ракет.  Поспіхом залишивши свої домівки, деякі з них не мають з собою всіх необхідних документів.  Ті, у кого є  ID-паспорт, для підтвердження реєстрації місця проживання має зазвичай спеціальний додаток - листок А4, в якому вказана інформація про реєстрацію. Дякуючи Програмі EGAP та Фонду Східна Європа, за допомогою наданих пристроїв ми зможемо отримувати всю необхідну достовірну інформацію, яка міститься в паспорті" .



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь