Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжуємо наводити лад у Стрижавській громаді

Дата: 15.04.2022 13:13
Кількість переглядів: 429

300 людей та 12 одиниць спеціальної техніки — ось наш потужний десант, який впродовж двох днів наводив лад у Мізяківських Хуторах, Переорках, Тютюнниках, Дорожному, Сосонці, Славному та Стрижавці.

"230 кубічних метрів сміття працівники комунального підприємства "Турбота" вивезли після такої толоки. Впевнений, що акція #ЧистаГромада вже охопила практично кожен куточок Стрижавської громади. Надихає енергія людей, які завзято беруться до справи.", - розповів Михайло Демченко на своїй офіційній сторінці у Фейсбук.

Ліквідували 2 сміттєзвалища у Стрижавці, благоустрій кладовищ у населених пунктах, розчистили береги Південного Бугу та Десенки, прибрали узбіччя доріг у напрямку Лаврівки і Мізяківських Хуторів.

До прибирання долучились нові жителі громади, які переїхали з Донецька та Ірпеня.У Мізяківських Хуторах взяли участь у прибиранні зовсім юні активісти: 8-річний Михайло, 9-річний Арсеній та 12-річна Даяна. Раніше вони жили у селищі Докучаєве Харківської області, а нині проживають у нас.

Михайло Іванович подякував усім хто долучився до прибирання: "Дякую всім, хто відклав щоденні справи і присвятив час благоустрою нашого спільного дому: співробітникам селищної ради, комунальних підприємств та організацій, освітянам, працівникам культури, медикам, підприємцям, депутатам, старостам, членам виконкому та небайдужим жителям громади Прибирання продовжуємо! Приєднуйтесь!"

Зроблено дуже багато роботи по благоустрою територій усіх населених пунктів громади. Ці роботи обов'язково будуть продовжені найближчим часом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь