Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стрижавська громада відправила ще один автомобіль на передову

Дата: 06.05.2022 11:32
Кількість переглядів: 450

Фото без описуУкраїнський автопарк на передовій збільшився ще на одну машину. Стрижавська громада відправила туди автомобіль «Mitsubishi», офіційно оформивши гуманітарний вантаж. Саме так, як того вимагає закон. Повідомив голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко на своїй сторінці у Фейсбук.

Спочатку на 42-ій сесії Стрижавської селищної ради спільно з депутатами було ухвалено рішення «Про прийняття до комунальної власності Стрижавської селищної територіальної громади гуманітарної допомоги», якою є автівка.

Далі рішенням виконавчого комітету погоджено частковий наряд тимчасово виконувача повноваження Вінницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександра Бойка та начальника Вінницької районної військової адміністрації Віталія Урдзіка із завданням передачі транспортного засобу військовим формуванням.

Місію доправити машину на фронт взяли на себе наші земляки Василь Ящук, Олександр Бабенко, Микола та Дмитро Захаревичі, за що їм щиро вдячні.

Очільник громади подякував голові наглядової ради ПрАТ "Стрижавський кар'єр" Костянтинові Парамонову за особистий внесок у формування гуманітарного вантажу для українських військових.

«І, звісно, кожному з вас, дорога громадо, за підтримку благодійних і волонтерських ініціатив! Віримо в перемогу!» - наголосив Михайло Демченко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь