Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Митрополит Симеон звершив Божественну літургію у Стрижавській громаді

Дата: 23.05.2022 10:00
Кількість переглядів: 517

Фото без описуВіра у перемогу — перший крок на шляху до реальної перемоги. Саме тому парафіяни храмів Стрижавської громади постійно моляться за Україну та мир у ній, за підтримку захисників та захисниць України. Цього тижня «молитовний фронт» особисто очолив Митрополит Вінницький і Барський Симеон.

18-го травня у свято Переполовення П’ятдесятниці він звершив Божественну літургію у храмі святителя Миколая у Пеньківці. А 21-го травня, у день пам’яті святого апостола і євангелиста Іоана Богослова служив у стінах Лаврівської церкви. Разом з ним співслужили священики Вінницько-Барської єпархії.

По завершенню Літургії та хресної ходи навколо храмів митрополит Симеон освятив прапори України та Вінницько-Барської єпархії, які були підняті на флагштоках біля храмів.

Владика Симеон подякував настоятелям наших храмів ієрею Анатолію Блащуку та Павлу Звіринському за їхню духовну підтримку людей у період випробувань.

Михайло Демченко висловив щиру вдячність Митрополиту Симеону за увагу до Стрижавської громади. Він зазначив, що таке наставництво вкрай важливе у часи, коли народ відстоює і свою землю, і свою українську незалежну церкву.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь