Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено чергову сесію селищної ради

Дата: 27.05.2022 14:59
Кількість переглядів: 775

Фото без опису27 травня 2022 року під головуванням Стрижавського селищного голови Михайла Демченка відбулася чергова 44 сесія Стрижавської селищної ради 8 скликання. На порядок денний було винесено 13 питань.

Депутати ухвалили виконання бюджету Стрижавської селищної територіальної громади за І квартал 2022 року.

Начальниця відділу фінансів Стрижавської селищної ради Лариса Микитюк поінформувала, що до загального фонду бюджету селищної територіальної громади за січень-березень 2022 року мобілізовано власних та закріплених доходів в сумі 22,0 млн грн, що становить 79,6% до плану на звітний період (27,6млн.грн), тобто план помісячного розпису не виконано на 5,6 млн грн, в основному за рахунок податку на доходи фізичних осіб (5,5млн.грн), акцизного податку (1,2млн.грн).

Затвердили договори підписані селищним головою у міжсесійний період, а також рішення виконавчого комітету та розпорядження селищного голови прийнятих в міжсесійний період 2022 року.

Депутати  підтримали звіти постійних комісій селищної ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва а також з питань охорони навколишнього природного середовища та регулювання земельних відносин.

Встановили ліміт паливно-мастильних матеріалів для службового автомобіля, балансоутримувачем якого є Стрижавська селищна рада на 2022 рік.

Основна частина розглянутих питань – це земельні, які безпосередньо стосувались жителів громади. В результаті обговорення усіх питань було ухвалені відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь