Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Вміння прислухатися до себе», - рекомендації психологів та практичні вправи над якими працювали учасники тренінгу

Дата: 01.06.2022 15:02
Кількість переглядів: 446

Фото без описуКрок до себе, вміння прислухатися і відчути свій емоційний стан, одне із важливих питань саморозвитку. Цю тематику розвивали психологи нашої громади  під час проведення чергового тренінгу, надававши учасникам рекомендації  та проводячи практичні вправи, відтак  кожне проведене заняття наповнюється більшим змістом і вже має перші позитивні результати.

Одна із вправ, яка сподобалась присутнім – це розвиток своєї уяви, називається - «безпечне місце». Коли тривога і хвилювання заповнюють дух, а рухатись необхідно далі, в цей час  потрібно дослухатись до себе, не дати негативним відчуттям рухати вами. Запам’ятайте, Ви повинні рухати важливі процеси в житті, а не вони вами. Для цього необхідно володіти своїм емоційним станом.

Рекомендуємо використовувати елементи даного заняття. Передусім необхідно зручно сісти, заплющити очі  і уявити себе там, де Вам легко і комфортно: море, домашній затишок, уявіть, що поряд людина, яка викликає позитивні емоції, а ще, не забувайте про смакові рецептори – уявіть те, чим найбільше любите посмакувати. Перебуваючи декілька хвилин в такому стані, Ви заспокоїтесь, переглянете і своє відношення до обставин, які наявні в реальному житті.

А ще,  продуктивною є вправа «лист невисказаного». В кожного з нас є те, про що не завжди і не всім можемо розповісти. Саме ця методика є надзвичайно продуктивною, коли Ви прописуєте те, що «болить», ці почуття виходять назовні. Також в листі Ви можете звернутися до людини, з якою хочете поговорити, не обов’язково лист відправляти., його можна спалити, або залишити там, де ніхто не зможе прочитати.

На разі, психологи сформували вже другу групу учасників, готові працювати разом Вами. Долучайтесь!

067 30-49-825, 067-60-12-986 -  Ольга.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь