Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійний турнір з футболу до Дня захисту дітей

Дата: 01.06.2022 18:00
Кількість переглядів: 612

Фото без описуУ перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято - Міжнародний день захисту дітей.

Сьогодні, 1 червня відбувся благодійний відкритий дитячий турнір з футболу приурочений до Дня захисту дітей. Змагання провели для юнаків 9-11 років.

На спортивний захід завітали голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко, його заступниця Світлана Лендя, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Олеся Марцинюк, начальник відділу освіти, сім ї, молоді, спорту, культури та туризм Світлана Томусяк, голова Вінницької районної  федерації футболу Олександр Мельник, директор КУ «ДЮСШ «Десна» ССР Андрій Заводян, батьки та діти.

У своєму вітальному слові голова територіальної громади Михайло Демченко зазначив: «Не всі діти нині мають змогу системно тренуватися, збиратися командами, розвивати свої здібності у звичних умовах — без сирен і необхідності бігти в укриття. Тож сьогодні ви усі маєте змогу поспілкуватися та вийти на поле. Вітаю команди з чудовою, видовищною грою! Кожен з вас сьогодні переможець, бо саме завдяки майстерному футболу ми разом зібрали на допомогу для потреб українських воїнів. Слава Україні.»

Перед початком футбольного турніру для усіх присутніх виступив жіночий вокальний ансамбль «Зорепад» КЗ «ЦРК та Д» філія с.Мізяківські Хутори» з піснею «Ой у лузі червона калина» та народний театр естрадно-трюкової пластики «Swet Faer».

Після чого розпочалась гра. В старшій віковій групі змагалось дві команди юнаків 2011-2012 р.н. зі Стрижавки та Сосонки, в молодшій дві збірних команди Стрижавка 1 та Стрижавка 2, юнаки 2013 р.н.  На футбольних майданчиках було жарко не тільки від погодних умов, але й від спортивної боротьби яку хлопці вели на кожному клаптику поля. Голосно і завзято їх підтримували вболівальники та батьки, яких багато зібралось на центральному стадіоні смт Стрижавка.

Наші  юні спортсмени продемонстрували свої знання та навички у міні-футболі і захопили усіх вболівальників майстерною грою. В результаті змагань серед команд юнаків 2011-2012 р.н. з рахунком 7:0 перемогла команда зі Стрижавки, друге місце посіла ФК з Сосонки.  

В віковій групі 2013 року народження з рахунком 2:0 перемогла збірна команда вихованців ДЮСШ «Десна» «Стрижавка 1», друге місце посіла збірна команда «Стрижавка 2».

Головною перемогою цього дня стали 2 000 гривень допомоги, які зібрали для потреб ЗСУ.

Учасників змагань нагороджено кубками, грамотами та м’ячами. Також, буде закуплено юним спортсменам футбольну форму.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь