Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Команда з Мізяківських Хуторів взяла участь у Благодійному турнірі під егідою Вінницької районної асоціації футболу і здобула бронзу

Дата: 06.06.2022 17:10
Кількість переглядів: 392

Фото без опису

5 червня відбувся другий за ліком Благодійний турнір під егідою Вінницької районної асоціації футболу. Участь у ньому взяли наступні колективи: «Колос» (Мізяківські Хутори), «Ронекс» (Вороновиця), «Лука» (Лука-Мелешківська), «Авангард» (Великі Крушлинці), «Поділля» (Медвеже Вушко) та «Фаворит» (Ворошилівка), що були поділені на дві групи.         

«Матч задля підтримки українських воїнів відбувся вже вдруге, і я пишаюсь тим, що наші спортсмени та вболівальники долучилися до цієї доброї справи", - зазначив очільник громади Михайло Демченко.

Впродовж гри вдалося зібрати 3300 гривень, які підуть на закупівлю необхідних речей для гравців районних команд, які нині служать у лавах ЗСУ. Фокусуємося зокрема на придбанні тактичного взуття та військового одягу "Убакс".

Присутній на матчі заслужений тренер України, колишній гравець київського "Динамо" Віталій Косовський залишив свій автограф на ігровому м'ячі. Його невдовзі буде виставлено на аукціон, тож матимемо більше фінансових можливостей для підтримки воїнів.

Ще два м’ячі з автографами отримали Ігор Антонішен, як автор нового логотипу ВРАФ та Віктор Стрілець, гравець «Фаворит» (Ворошилівка) та військовослужбовець Національної Гвардії України. Віктор отримав поранення на лінії фронту, захищаючи нашу країну від рашистів. Голова ВРАФ Олександр Мельник передав йому кошти на лікування.

 

Гра видалася емоційною і яскравою!Перше місце вибороли "авангардівці", друге здобули спортсмени з Ворошилівки.

Вітаємо спортсменів і щиро бажаємо нових професійних вершин у мирній Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь