Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підписано Меморандум про співробітництво між військовою частиною та Стрижавською селищною радою

Дата: 08.06.2022 10:01
Кількість переглядів: 565

Фото без описуПеред засіданням виконавчого комітету голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко спільно з командиром військової частини Володимиром Цимбалюком підписали  Меморандум про співробітництво між військовою частиною та Стрижавською селищною радою.

 

Попередньо на сесії Стрижавської селищної ради депутати одноголосно підтримали таке рішення.

 

Підписання Меморандуму дасть можливість консолідувати наявні місцеві ресурси для збереження цілісності суверенної держави.

Практично — для відсічі збройної агресії, захисту критично важливих об'єктів інфраструктури Стрижавської громади, кваліфікованої підготовки громадян для участі у територіальній обороні.

 

На засадах партнерства будуть реалізовуватись заходи для зміцнення обороноздатності населених пунктів у складі громади, реагування на актуальні безпекові проблеми у межах  компетенцій, проводитись навчання, готуватись звернення до посадових осіб чи державних органів.

 

Голова територіальної громади Михайло Демченко зазначив: «Зрештою, наша головна спільна мета — створити для людей захищений комфортний життєвий простір. Наскільки це можливо у нинішніх умовах. Щиро вдячний Володимирові Цимбалюку за професійну позицію і готовністьдо співпраціВпевнений, що ми з вами, дорога громадо, і надалі будемо підтримувати особовий склад батальйону, як робили це від початку російського вторгнення.Наближаємо перемогу разом

 

Командир військової частини Володимир Цимбалюк подякував Стрижавській селищній раді та жителям Стрижавської ТГ за активну громадську позицію, надання всебічної допомоги  та підтримку особового складу батальйону зв’язку військової частини під час відсічі збройної агресії росії проти України.

 

Після чого члени виконкому розглянули та схвалили усі проєкти рішень, які були винесені на порядок денний.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь