Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжуємо допомогати тим, хто зазнав вимушеного переселення

Дата: 09.06.2022 11:17
Кількість переглядів: 381

Фото без описуВід початку російського вторгнення Стрижавська громада прийняла близько 1000 ВПО, з них 260 дітей, а це більше 420 родин. Усі вони тікали від жахіть війни з «гарячих точок» нашої держави: Маріуполя, Лисичанська, Сєвєродонецька, Енергодару, Херсона, Харкова, Києва, Донецька Слов’янська, Ірпеня, Бучі,  Миколаєва та Запоріжжя.

Цими днями до Стрижавської громади завітали народний депутат України Ірина Борзова, заступник начальника ОВА Андрій Кавунець та голова Вінницької РВА Віталій Урдзік. Вони доставили гуманітарний вантаж від Вінницької обласної військової адміністрації для внутрішньо переміщених осіб.

До нашої громади доставили близько 3 тон допомоги. Це засоби гігієни, памперси для дітей та дорослих, ковдри, подушки, матраци, постільна білизна, рушники, дитяче харчування та 193  продуктових набори для ВПО.

«Деякі родин отримали продуктові набори відразу. Найближчим часом гуманітарний вантаж буде роздано сім’ям внутрішньо переміщених осіб по всій громаді, які найбільше потребують допомоги» - зазначив голова громади Михайло Демченко. 

Михайло Демченко висловив щиру подяку керівництву ОВА Сергію Борзову, народному депутату України Ірині Борзовій та голові Вінницької РВА Віталію Урдзіку за надану допомогу для ВПО, які зараз перебувають у важких умовах, адже більшість з них втратили житло, роботу та засоби існування.

Сподіваємось на подальшу співпрацю! 
Наближаємо Перемогу разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь