Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Стрижавській громаді стипендіями відзначили призерів учнівських олімпіад

Дата: 15.06.2022 14:04
Кількість переглядів: 773

Фото без описуВчора, 14 червня відбувся захід творчої та обдарованої молоді Стрижавської громади «Сузір’я кращих».

Це було свято її Величності Науки, свято таланту, на якому було відзначено кращих учнів громадиВідбулося вручення сертифікатів на отримання стипендії призерам проведених олімпіад 2 та 3 етапів.                                                                                                                        Загалом юні розумники взяли участь у 15-ох олімпіадах, а також у Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика та Міжнародному мовно-літературному конкурсі імені Тараса Шевченка. Деякі учні проявили себе одразу у кількох напрямах.

Слова вітання дітям та їх наставникам – учителям, батькам учнів висловили голова  Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко та начальник відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту та культури Стрижавської селищної ради Світлана Томусяк. Вони побажали всім присутнім не зупинятися на досягнутому, подальших творчих успіхів, нових злетів та перемог.

«Я щасливий спостерігати за успіхами школярів — вони вже торують свій шлях у майбутнє і через кілька років підсилять нашу громаду своїм потенціалом. Ви успішні, а успіх – це наша друга зброя, щоб здолати ворога. Ніхто, крім нас не будуватиме нашу країну, ваші знання є скарбом, який не можливо забрати, а лише примножувати, робити нашу країну сильнішою. Дякую батькам, учителям і наставникам за вміння вчасно помітити талант і підтримати його знаннями та досвідом!» - зазначив селищний голова Михайло Демченко.

На премії учасникам олімпіад скерували 212 тисяч гривень. За активну  участь  і  здобуті  призові  місця у Всеукраїнських  учнівських  олімпіадах  та  предметних  конкурсах 86 здобувачам освіти виплачено стипендію Стрижавської селищної ради  відповідно до Програми розвитку освіти Стрижавської селищної ради. Сума рахувалась від загальної кількості балів, які  підсумовувались від призових місць. За один бал, тобто участь в одній олімпіаді, і здобувши призове місце склала 688.31 грн.

Нехай це символічне матеріальне заохочення допоможе дітям з користю організувати відпочинок на канікулах.

Найкращі результати під час участі у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад  показали:

  • Катерина Стасенко, учениця 8-го класу Мізяківсько – Хутірського ліцею — призові місця в олімпіадах з сімох предмітів. Здобула 17 балів (11701.21 грн)
  • Станіслав Токар, учень 11-го класу Пеньківського ліцею — шість призових місць і 15 балів загалом (10324.65 грн)
  • Мирослава Драчук, учениця 11-го класу Мізяківсько-Хутірського ліцею — чотири призові місця і 14 балів загального заліку (9 636,34грн).

Також учні отримали Грамоти відділу освіти, сімї, молоді, спорту та культури Стрижавської селищної ради за результатами проведених олімпіад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь