Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Психологи нашої громади провели перший виїзний тренінг у Мізяківсько-Хутірському ліцеї

Дата: 16.06.2022 14:35
Кількість переглядів: 670

Фото без описуПсихологи нашої  громади провели перший виїзний тренінг у КЗ «Мізяківсько-Хутірському ліцеї». Було понад 50 дітлахів віком від 8-ми до 12 років.

Учасники були поділені на 2 групи: одні працювали з психологами, інші - активно проводили час, займаючись фізичними вправами, грали у футбол та баскетбол, адже до даного напрямку долучились і працівники ДЮСШ Стрижавської селищної ради. Потім, кожна з груп змінювала вид діяльності.

Насиченість програми допомогла школярам не лише відволіктись від сьогодення, а й активно поринути у світ розваг.

Ми прекрасно розуміємо, що відбиток війни, ще надовго залишиться у свідомості дітей, адже вони на перший погляд безтурботні, і здавалося б, не так гостро сприймають і реагують на події сьогоднішнього дня. Та це не так,  фахівці провели не одне дослідження, і переконалися в тому, що діти є однією з найбільш вразливих категорій, адже їх свідомість лише формується, і якщо вчасно не відреагувати, не бути поруч, то в подальшому виникнуть чимало проблем з психічним станом. А це, на жаль, не поодинокі випадки, а ціле покоління.

Враховуючи таку об’єктивність, фахівці, використовуючи різнопланові вправи намагаються максимально «розвантажити» дітей та повернути втрачене дитинство.

Одна із захоплюючих була вправа намалювати «дерево сили». Діти із великим захоплення обмальовували власну ручку, яка стала стовбуром, і надавали їй форми дерева, яке символізувало дух незламності.

Крім того, бесіди, спілкування, тренінги, - це все те, що було проведено під час зустрічі. Діти легко йшли га контакт, відчувався брак спілкування, адже дистанційна форма навчання, а зараз – канікули, не дають повної комунікації.

Наступний раз виїзд запланований до с.Переорки.

З кожними тижнем графік стає все більш напруженим: адже роботу психологи проводять в двох напрямках: робота з дорослими (вівторок, п’ятниця) та з дітьми в середу.

Чекаємо на зустріч з Вами! 067 30-49-825, 067-60-12-986 -  Ольга.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь