Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Михайло Демченко привітав випускників Стрижавської музичної школи

Дата: 16.06.2022 16:09
Кількість переглядів: 553

Фото без опису14 червня  2022 року у актовій залі Стрижавської дитячої музичної школи відбулось урочисте вручення свідоцтв випускникам 2022 року. Цьогоріч Стрижавську дитячу музичну школу закінчили 11 учнів та учениць, які грають на різних інструментах. Діти завершували навчання у непростих умовах, однак не зрадили своїй мрії стати музикантами.

Випускників привітали голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради Світлана Томусяк та директор КЗ «Центр розвитку культури та дозвілля» Стрижавської селищної ради Альона Романенко.

«Впевнений, що своїми подальшими успіхами ви прославлятиме Стрижавську громаду і буде примножувати її культурний капітал. Щиро бажаю нових звершень та творчих відкриттів. Не зупиняйтесь, діти! Розвиваємо культуру для майбутнього України!» - зазначив селищний голова Михайло Демченко.

Наші випускники-інструменталісти: Іван Гілевич (баян), Анастасія Голензовська (бандура), Поліна Самчук (бандура), Анастасія Людкевич (гітара), Тетяна Палазюк (гітара), Іван Поліщук (гітара), Артем Резидент (гітара), Софія Севастьянова (скрипка), Вероніка Чеховська (скрипка), Михайло Хотонюк (сопілка), Крістіна Шевчук (фортепіано).

Усі вони є переможцями та лауреатами шкільних, районних, обласних, всеукраїнських та міжнародних фестивалів і конкурсів.

Свято розпочалось з невеличкого вітального концерту викладачів. Потім випускникам вручили свідоцтва про закінчення позашкільного навчального закладу, подяки за відмінне навчання і активну участь в концертній діяльності і подарунок від школи - вінєтки.

Завершували привітання батьки наших випускників, які подякували викладачам за невтомну працю та терпіння, побажали усім міцного здоров'я, творчої наснаги і миру в країні, а школі -  процвітання!

В КУ "Стрижавська дитяча музична школа" Стрижавської селищної ради навчається 118 учнів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь