Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 90-річним ювілеєм привітали жительку села Підлісне

Дата: 21.06.2022 14:26
Кількість переглядів: 594

20 червня 2022 року свій славний 90-річний ювілей відзначила поважна жителька села Підлісне – Марчук Анастасія Петрівна.

З квітами, подарунками і теплими привітаннями до неї завітали голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко, начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення Стрижавської селищної ради Ольга Тютюнник, староста Пеньківського старостинського округу Ірина Лісова.

Вони бажали їй міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку та тепла, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від чималої родини й ще довгих років життя.

На долю ювілярки випало чимало важких випробувань: роки голодомору, війна та повоєнна відбудова. Чи могла ювілярка хоч колись допустити думку, що переживатиме це знову? Що на фронт йтимуть молоді хлопці, а матері молитимуться за їхнє повернення з поля бою?

Пані Анастасія — мудрість Стрижавської громади, бо як очевидиця може розповісти про історію становлення краю. Разом зі своїм чоловіком вона замолоду побудувала хату, виростила сина і доньку, невтомно трудилася у колгоспі.

Нині має трьох онуків, чотирьох правнуків. Ювілярка тішиться великою дружною родиною і радіє можливості спілкуватися з дорогими серцю людьми.

Хочеться побажати, щоб Господь дарував ювілярці міцне здоров’я, аби в родинному колі під мирним небом з усмішкою, наснагою та оптимізмом зустріти сторічний ювілей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь