Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Випускний у дитячому садочку «Казка»

Дата: 22.06.2022 12:52
Кількість переглядів: 805

Фото без описуВипуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства.

 

Наші юні випускники від початку війни не могли відвідувати улюблений заклад, тож батьки вирішили влаштувати їм тепле спілкування у колі друзів і наставників. Тож дітлахи попрощалися із Стрижавським дитячим садочком «Казка».

Привітати малечу зі святом завітали голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко та начальник відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради Світлана Томусяк.

 

З вітальним словом до маленьких випускників звернувся селищний голова Михайло Демченко: «Дорогі дітки, шановні батьки сьогодні важлива подія, як для дітей так і для батьків. Наші діти стали трішки дорослішими після кількох тривожних місяців. Я зворушений тим, як усвідомлено дітлахи співають гімн і виконують патріотичну "Ой, у лузі червона калина". Щиро бажаю вам спокійного і веселого літа та добрих вражень від майбутнього шкільного дитинства!»

Наразі у Стрижавській громаді 479 дошкільнят, з них 157 підуть восени у перший клас.

Щиро бажаємо випускникам бути здоровими, успішними, завзятими, наполегливими в досягненні своїх найзаповітніших мрій та сподівань. А батькам зичимо терпіння й розуміння. Також щиро вітаємо працівників закладів дошкільної освіти. Здоров’я вам усім, успіхів та мирного неба.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь