Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

95-річний ювілей відзначила жителька села Мізяківські Хутори

Дата: 24.06.2022 16:16
Кількість переглядів: 514

Сьогодні, 24 червня відзначає свій 95-річний ювілей поважна жителька села Мізяківські Хутори - Дубова Ганна Гаврилівна.

Привітати довгожительку з ювілеєм завітали голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко, начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення Стрижавської селищної ради Ольга Тютюнник та староста Мізяківсько-Хутірського округу Людмила Панасюк.

Почесні гості щиро вітали ювілярку, побажали їй міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку та тепла, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від  родини й ще довгих років життя.

Народилась Ганна Гаврилівна 24 червня 1927 року в селі Дашківці. З 1948 року переїхала в село Мізяківські Хутори. Трудовий шлях ювілярки був нелегким – ще з дитинства вона важко працювала в місцевому колгоспі ланковою. На долю ювілярки випало чимало важких випробувань: роки голодомору, війна та повоєнна відбудова. Все своє життя присвятила праці та створенню великої щирої сім’ї. Іменинниця виховала троє дітей, два сина та одну доньку, які потішили її дев’ятьма онуками, а ті в свою чергу, подарували на світ вісім правнуків. Та не дивлячись на всі виклики, ювілярка зберегла в своїй душі доброту і любов, якими і донині ділиться з  родиною та односельчанами.

Ганна Гаврилівна вклала в кожного члена родини часточку своєї любові, мудрості та патріотизму до своєї країни. Ювілярка пишається своєю родиною, розповідала, що з  нетерпінням чекає додому з перемогою двох своїх онуків Дубового Юрія Сергійовича і Цибу Сергія Миколайовича, які знаходяться на передовій в «гарячих точках» України.

Хочеться побажати, щоб Господь дарував ювілярці міцне здоров’я, аби в родинному колі з усмішкою, наснагою та оптимізмом зустріти ще не один день народження.

Дружна родина – це найцінніше багатство ювілярки. Тож, можливо, саме в щирості та любові до найрідніших людей і криється секрет її довголіття.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь