Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Випускники 9-их та 11-их класів отримали документи про освіту

Дата: 27.06.2022 14:18
Кількість переглядів: 674

Протягом двох днів 23 та 24 червня у школах Стрижавської громади проходили урочисті лінійки з нагоди вручення свідоцтв про здобуття базової та повної загальної середньої освіти учням громади.

Залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора, а попереду – доросле життя зі своїми радощами й труднощами. На долю нинішніх випускників випало чимало випробувань. Дистанційне навчання через пандемію коронавірусу, без можливості дружнього спілкування виявилось ще не найгіршим випробуванням.  Адже новий нелегкий навчальний рік війна розділила на дві половини – до 24 лютого і після.

В закладах загальної середньої освіти Стрижавської територіальної громади  у  2021-2022 н.р. здобували освіту 2164 дитини, з яких 36 - внутрішньо переміщені особи. Три випускника з числа внутрішньо переміщених осіб отримуватимуть документи про здобуття повної загальної середньої освіти в закладах освіти нашої громади.

У 2022 році здобуття повної загальної середньої освіти завершили 98 випускників 11 класів. Вісім випускників отримали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти з відзнакою: четверо нагороджені золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні» та четверо – срібною медаллю «За досягнення у навчанні».

Свідоцтва про здобуття базової середньої освіти отримали 213 випускників 9-х класів, з яких шестеро отримали свідоцтва з відзнакою.

Привітати випускників з закінченням навчального року та отриманням документу про освіту завітали голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко, його заступниця Світлана Лендя, начальник відділу освіти, сім’ї,  молоді, спорту, культури та туризму Світлана Томусяк, старости старостинських округів Стрижавської громади та депутати селищної ради.

 «Цьогоріч ваш святковий день затьмарений війною і проходить, можливо, не так, як ви собі уявляли. Ви великі молодці! Ви зуміли навчатися в не простих умовах, під час повномасштабної війни, зуміли засвоювати знання, приймати участь та перемагати в конкурсах та олімпіадах. Щиро дякую вчителям і наставникам, які доклали максимум зусиль, щоб у складних умовах діти змогли завершити цей рік та отримати путівку у доросле життя!Бажаю випускникам щасливої долі та успішного майбутнього! Будьте рішучими та наполегливими — саме вам відбудовувати рідну Україну після перемоги!», – зазначив у вітальному слові селищний голова Михайло Іванович.

Довідково: У 2022 році випускників звільнили від складання ДПА, а ЗНО замінили мультипредметним тестом. Основна сесія триватиме з 18 липня по 10 серпня. Абітурієнти мають пройти два етапи підтвердження своєї участі у такому тесті. Запрошення-перепустки, де вказано дату, час і місце його проведення будуть доступні з 12 липня.

Вступ до вишів цьогоріч відбуватиметься без використання результатів зовнішнього незалежного оцінювання, єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування.

Бажаємо нашим випускникам вдало скласти тести та реалізувати всі намічені плани!

ФОТОРЕПОРТАЖ з кожного навчального закладу можете переглянути за посиланнями:

КЗ "Ліцей №1 смт Стрижавка Вінницького району Вінницької області"

КЗ "Ліцей №2 смт Стрижавка Вінницького району Вінницької області"

КЗ "Мізяківсько - Хутірський ліцей Вінницького району Вінницької області"

КЗ “Сосонський ліцей Вінницького району Вінницької області”

КЗ “Пеньківський ліцей Вінницького району Вінницької області”

КЗ "Лаврівська гімназія Вінницького району Вінницької області"

КЗ "Переорська гімназія Вінницького району Вінницької області"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь