Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Михайло Демченко відвідав місцеві храми Покрови Пресвятої Богородиці та Успіння Пресвятої Богородиці

Дата: 29.08.2022 09:37
Кількість переглядів: 276

28 серпня вважається храмовим  святом  для  усіх стрижавчан. Православні в цей  день відзначають відзначають Успіння Пресвятої Богородиці, яке у народі також називають Першою Пречистою.

Голова територіальної громади Михайло Демченко відвідав місцеві храми Покрови Пресвятої Богородиці та Успіння Пресвятої Богородиці у Стрижавці. Побажав усім, хто тут народився, живе і працює, створювати комфортне середовище для себе та інших, розвивати малу батьківщину і підсилювати країну!

Парафіяни разом із настоятелями помолилися за нашу перемогу, за підтримку захисників та захисниць України!

Настоятелі храмів отець Дорофей та отець Олександр подякували усім, хто цього дня прибув до храму з молитвою до Бога, щоб Господь відвів від нас біду, дарував усім мир і добре здоров’я.

Із середини XIV ст. селище розвивається і набуває усе більш сучасних інфраструктурних рис. Не просто об’єднує давню історію та місцеві традиції, але й гуртує людей різного віку. Молодь обирає Стрижавку як місце для життя, роботи й народження дітей. Активні жителі розвивають економіку, освіту і культуру. Спираючись на небайдужість та активну громадську позицію жителів нам разом вдасться підтримувати належний вигляд рідної Стрижавки.

Тож від усієї душі зичимо вам,  дорогі  земляки, та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами, щоб  у  кожній домівці  панували  мир  та  спокій, збувалися  всі  заповітні  мрії.

Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких. Божого вам благословення!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь