Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали з 90-річчям жительку села Сосонка

Дата: 31.08.2022 16:29
Кількість переглядів: 343

30 серпня виповнилось 90 років іще одній довгожительці Стрижавської громади - Дзигаленко Тетяні Павлівній. З нагоди поважного ювілею до іменинниці завітали голова територіальної громади Михайло Демченко, начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення  Ольга Тютюнник, депутат селищної ради 8 скликання Тетяна Веприцька та староста Сосонського старостинського округу Микола Демченко.

«Пишаємось тим, що у нашій громаді проживають такі поважні ювіляри. Довгожителі – це історія нашої громади з життєвою мудрістю та багатим досвідом, незламністю, проявленою ще в роки юності під час воєнного лихоліття та в період післявоєнної відбудови країни. Бажаємо у доброму здоров’ї дочекати ще й столітнього ювілею! Нехай в родині панує злагода та спокій, а оселя повниться достатком!», – зазначив Михайло Іванович.

Трудовий шлях пані Тетяни був нелегким – ще з молодих років вона важко працювала в місцевому колгоспі дояркою, а потім до пенсії трудилася на звірогосподарстві селища Славного. На жаль, на долю випало багато випробувань: голодомор, Друга світова війна, післявоєнні роки, але це не зламало сильний дух ювілярки. Має двоє дітей, четверо внуків, тішиться сімома правнуками.

Низький уклін Вам, шановна Тетяно Павлівно, бажаємо, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не припинялися, а близькі люди  тішили своєю турботою та увагою. Бажаємо Вам міцного здоров’я, розуміння рідних, більше радості і задоволень, які Ви заслужили. З ювілеєм!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь