Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Члени виконавчого комітету розглянули ряд важливих питань

Дата: 27.09.2022 16:58
Кількість переглядів: 809

27 вересня під керівництвом голови Стрижавської територіальної громади Михайла Демченка відбулось засідання виконавчого комітету Стрижавської селищної ради. На порядок денний було винесено 12 питань.

Перед початком засідання очільник громади Михайло Демченко вручив Почесну грамоту та подяки Вінницької обласної ради за благодійну, волонтерську допомогу військовослужбовцям ЗСУ, бійцям тероборони, переселенцям, містам і селам України, постраждалим від рашистських загарбників: Костянтину Парамонову (голові спостережної ради ПРАТ “Стрижавський кар'єр»), Анатолію Шереметі (директору ТОВ «Шляхбуд»), Олександру Гребенюку та Віталію Павленку (керiвникам ЖК «Кемпінг Сіті»).

Членами виконкому було схвалено рішення сесії селищної ради «Про заходи з благоустрою полезахисних лісових смуг, що розташовані на землях сільськогосподарського призначення в межах Стрижавської селищної територіальної громади.

Внесли зміни до Програми охорони навколишнього природного середовища на території Стрижавської територіальної громади на 2022-2025 роки.

З метою належної організації засідань виконавчого комітету селищної ради, проведення культурно-мистецьких  заходів в територіальній громаді,  виконавчий комітет селищної ради затвердив план основних заходів, що будуть проводитись у виконавчому комітеті селищної ради в ІV кварталі 2022 року.           

Також внесли зміни до Переліку об’єктів комунальної власності Стрижавської ТГ та Переліку об’єктів, розташованих на території Стрижавської територіальної громади, що  перебувають у приватній власності, приміщення яких зараховуються до фонду захисних споруд, як найпростіших укриттів. 

Схвалили проєкт рішення сесії селищної ради «Про встановлення вартості харчування та плати за гаряче харчування для школярів та дітей дошкільного віку на 2022 рік». 

Затвердили робочі проєкти та кошторисної документації по об’єктам реконструкції систем теплопостачання комунальних закладів освіти селищної територіальної громади, а саме в КЗ «Ліцей №1», КЗ "ЗДО (ясла-садочок) "Казка", КЗ "ЗДО (ясла-садочок) "Десняночка".

За результатами розгляду з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь