Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Освітянську еліту Стрижавської громади привітали з Днем працівників освіти!

Дата: 30.09.2022 23:54
Кількість переглядів: 960

Фото без описуУ першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівників освіти. Напередодні професійного свята голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко спільно з начальником відділу освіти сім’ї, молоді, спору, культури та туризму Стрижавської селищної ради Світланою Томусяк, старостами старостинських округів завітали в заклади загальної освіти та дошкільні навчальні заклади.

Вони привітали освітянську еліту Стрижавської територіальної громади - вчителів, вихователів дошкільних навчальних закладів, працівників відділу освіти, сім’ї, молоді, спору, культури та туризму Стрижавської селищної ради, технічний персонал навчальних закладів.

 «Освітяни нашої громади  – згуртована потужна команда професіоналів та патріотів своєї справи! Я щиро дякую кожному з вас за те, що у найскладніші для країни часи, попри усі виклики продовжуєте невтомно працювати на освітянському фронті, здійснюєте неоціненний внесок у майбутнє України. Бажаю вам усім перемоги та мирного неба, міцного здоров’я, злагоди, благополуччя, невичерпної енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності», - зазначив голова Стрижавської ТГ  Михайло Демченко. 

Очільник громади наголосив, що освітяни від початку війни робили усе, щоб навчання тривало, першими зустрічали людей і надавали прихисток у стінах рідних шкіл біженцям, які рятувалися від обстрілів, допомагали розвантажувати і сортувати гуманітарні вантажі та плели маскувальні сітки, готували їжу та консервацію на передову - адже заклади освіти фактично перетворились у волонтерські центри. Також подякував за сумлінну творчу працю, плідну педагогічну діяльність, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління.

Довідково: У  2022 навчальному році у закладах загальної середньої освіти Стрижавської селищної ради навчається 2108 учнів, з них внутрішньо-переміщених 53 дитини, освітній процес забезпечують 220 педагогічних працівників, в заклади дошкільної освіти працює 125 працівниць і працівників, 219 технічних працівників шкільної та дошкільної освіти. У закладах освіти  працює 11 вчителів, яким присвоєно звання «вчитель-методист», 33 педагогічний працівник із званням «старший вчитель».

З 2022 навчального року в дитячо-юнацькій спортивній школі «Десна» Стрижавської селищної ради функціонує 5 відділень спорту: баскетбол, бокс, волейбол, ушу та футбол; займається 352 вихованців, працює 13 тренерів – викладачів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь