Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З твердою вірою у перемогу України зустріла свій 90-ий ювілей Антоніна Гоман

Дата: 11.10.2022 09:10
Кількість переглядів: 645

Фото без описуВчора, 10 жовтня свій 90-річний ювілей відзначила поважна жителька селища Стрижавка - Гоман Антоніна Федорівна. Вона зустріла свій поважний ювілей з твердою вірою у перемогу України.

 

Привітати довгожительку з ювілеєм завітали голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко та начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення Стрижавської селищної ради Ольга Тютюнник.

 

Почесні гості щиро вітали ювілярку, побажали їй міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку та мирного неба над головою.

Вчорашні тривожні події не похитнули оптимізму іменинниці. Це вже третя війна на її пам’яті. Антоніна Федорівна знає: зло сконає, бо інакше і бути не може.

Ювілярка народилася на Херсонщині. Друга світова опалила її дитинство. 28 днів родина пішки тікала від ворожого наступу, який охопив рідну землю. Спогади про той жах досі стоять перед очима жінки.

Після заміжжя Антоніна Федорівна разом з чоловіком-військовим переїхала до Молдови, потім до Німеччини. Згодом молода сім’я перебралася до Узбекистану і нарешті оселилася у Таджикистані. У 90-их там почалися бойові дії. Дітей поспіхом довелося вивозити в Україну. Відтоді майже тридцять років пані Антоніна живе у Стрижавці.

Тут її знають як чуйну щиру людину і вправну майстриню. Оскільки все життя працювала швачкою, то і нині береться за ремонт одягу, допомагає сусідам.

Тішиться довгожителька трьома онуками та двома правнуками. Каже, що збере всіх на свій сторічний ювілей, який обов’язково святкуватиме під мирним небом.

Нехай так і буде, шановна ювілярко! Цінуємо вашу мудрість. Пишаємося тим, що у Стрижавській громаді є такі люди.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь