Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З професійним святом привітали працівників культури Стрижавської громади

Дата: 09.11.2022 18:22
Кількість переглядів: 480

Фото без описуЯкими б складними не були часи випробувань, а культура залишається важливою частиною нашого життя. Формує наше бачення себе як народу, підтримує силу духу на фронті і в тилу, допомагає розвивати громаду і популяризувати її.

Сьогодні голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко подякував бібліотекарям, працівникам і працівницям культури за відданість професії та творчу енергію.

Маємо нині у громаді 30 аматорських колективів та дитячих гуртків різного віку. Це і вокалісти, і музиканти , і артисти хореографічного жанру .

У кожному селі і селищі є свої унікальні майстри народного мистецтва, які збагачують та примножують духовний спадок краю.

Уже під час війни утворився ще один молодіжний колектив — етно-гурт «Зелен-Рута». Сьогодні ж відбулась його презентація на сцені. Це свідчить передовсім про потребу людей реалізувати свій креативний потенціал і дарувати творчість іншим.

У Центрі розвитку культури та дозвілля Стрижавської селищної ради – 26 працівників культури і 5 бібліотекарів, у Стрижавській дитячій музичній школі – 16 викладачів.

Очільник громади Михайло Демченко вітаючи з професійним днем, щиро побажав усім причетним наснаги, натхнення, згуртованості у колективах! Здоров’я, добра і перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь