Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Стрижавській громаді відкрили поліцейську станцію "Поліцейський офіцер громади" (Відео)

Дата: 14.11.2022 15:13
Кількість переглядів: 849

Фото без описуДнями у Стрижавській ТГ відкрили поліцейську станцію, збудовану і оснащену в рамках програми «Поліцейський офіцер громади».

Він потрібен задля вирішення безпекових потреб кожного з нас, якісного сервісу, а також взаємодії правоохоронців та жителів населених пунктів.

Торік Стрижавська громада підписала Меморандум про співпрацю та партнерство з Головним управлінням поліції у Вінницькій області.

Впродовж двох останніх місяців проводились будівельні роботи у селі Дорожному.

Маємо власну станцію, на відкриття якої приїхали перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін та голова Національної поліції України Ігор Клименко, голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий, Начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко та голова Стрижавської ТГ Михайло Демченко.

Євгеній Єнін у вітальному слові підкреслив, що Вінниччина – перша область в Україні, де 100% території охоплено інститутом поліцейських офіцерів громад.

Голова Національної поліції України Ігор Клименко наголосив, що сьогодні 27 000 поліцейських несуть службу в областях, які безпосередньо знаходяться у зоні бойових дій. Більш того, велика кількість поліцейських проходить службу на Сході та на Півдні нашої держави. У момент звільнення окупованих територій разом з військовими заходять саме вони, адже їх чекають місцеві жителі. Окрім цього, поліцейські обороняють тил, який проходять велика кількість ВПО, військових, продовольчих та гуманітарних вантажів.

Наприкінці, Ігор Клименко привітав новопризначених поліцейських і наголосив, що вони повинні з гідністю та честю носити власне звання, а також робити усе для того, щоб українці почували себе в безпеці.

Дякуючи  керівництву Міністерства внутрішніх справ і Національної поліції України за велику увагу до безпекового сектору регіонів, Сергій Борзов зазначив: «Щиро радію, що Вінниччина першою охопила мережею поліцейських офіцерів усі громади. Ми відвідали найвіддаленіші куточки Вінницької області, де поліцейські завжди з людьми, доступні 24/7 і є тими, до яких найвища довіра у місцевого населення».

В свою чергу, голова обласної Ради Вячеслав Соколовий додав: «Поліцейський офіцер громади» – це вкрай важливий та успішний проект, а його впровадження на місцях через взаємодію Нацполіції та органів місцевого самоврядування має гарні результати. «Скарг від людей немає, а це свідчить про те, що усі питання на місцях вирішуються оперативно та ефективно».

Стежити за порядком будуть люди , яких добре знають у громаді, — старші лейтенанти поліції Петро Марчук та Віталій Коливайло. Вони живуть і працюють у громаді, тому добре орієнтуються на місцевості та швидко реагуватимуть на потреби людей.

Відкриваючи заключну поліцейську станцію в межах проекту на Вінниччині, Начальник ГУ НП у Вінницькій області Іван Іщенко з гордістю підкреслив: «Відтепер у кожній з 63 громад області працюють поліцейські офіцери громади, загалом – 119 осіб».

«У наших селах і селищі стане безпечніше! Ми приєдналися до глобального проєкту «Поліцейський офіцер громади», поштовх якому свого часу дала децентралізація. Щиро вдячний усім, хто долучився до створення станції. Нашим меценатам і підприємцям-благодійникам – за фінансову підтримку. Командам працівників, які допомагали з ремонтами, – за швидку та якісну роботу. Кожен з вас зробив колосальний внесок у те, щоб життя у Стрижавській громаді ставало більш комфортним та безпечним», - прокоментував голова Стрижавської ТГ Михайло Демченко.

Керівники області разом із почесними гостями провели огляд станції та проінспектували умови роботи поліцейських офіцерів громади, які вже сьогодні приступили до виконання своїх обов’язків: оберігати і захищати!

Зауважимо, що під час заходу керівництво Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України вручили ключі від 18 службових автівок поліцейським офіцерам громади, аби кожен з них був мобільним і вчасно реагував на виклики.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь