Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працівників соціальної сфери привітали з професійним святом

Дата: 16.11.2022 19:42
Кількість переглядів: 127

Фото без описуГолова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко, 15 листопада, привітав із професійним святом працівників соціальної сфери громади.

Він подякував їм за те, що з першого дня повномасштабного вторгнення рф допомагають мешканцям: доставляють гуманітарну допомогу, закуповують продукти харчування та медикаменти, консультують із різних питань.

Стрижавській громаді пощастило. Маємо чудову команду професіоналів. 13 соціальних робітників опікуються літніми людьми та тими, хто має інвалідність і потребує сторонньої допомоги. Ще 10 працівників задіяні на інших роботах у відділах та службах селищної ради.

«В умовах війни викликів побільшало. Ви підтримуєте тих, хто опинився у складних життєвих обставинах, втратив домівку, вимушений адаптуватися на новому місці.  Ваших умінь і великого серця вистачає для всіх!

Тож нехай наснага не вичерпується, а людська вдячність і шана додають сил! Мирних і безпечних вам трудових буднів», - зазначив Михайло Демченко.

Довідка. День працівників соціальної сфери – професійне свято, яке відзначається у першу неділю листопада. Соціальні працівники допомагають тим, хто особливо потребує турботи: людям з інвалідністю, самотнім пенсіонерам, ветеранам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь